A koronavírus-járvány kétbalkezes kezelése jellemző volt a populista vezetőkre, ami a szakértők egy része szerint azzal járhat, hogy - amennyiben a választók nem felejtenek - elvesztik a hatalmukat. A népámítással operáló populista vezetők semmit sem utálnak jobban, mint ha gyengül a népszerűségük. Vélhetően ezért bizonyultak rossznak a válságkezelésben: csupa népszerűtlen intézkedésbe kellett belenyugodniuk a karanténtól a maszkviselésig, miközben a gazdaság leállása hosszabb távon is veszélyezteti a jó megítélésüket - írja Gideon Rachman, a Financial Times (FT) publicistája. A nyugati világ két legnagyobb népességű országban regnáló populistája Donald Trump amerikai és Jair Bolsonaro brazil államfő.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mindeközben ami dagadékuznk, aki ha lehet még butábban kétbalkezeskedett, hasít!!! =))
az egyik pénzügyér mondta tegnap, hogy azért a multikat sarcolják - amit peresze mi fogunk megfizetni - mert nekik van, közben ártunk és qurmányun &@ pénztárosai keményen gazdagodtak is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.