Kényes dologra derült fény Amber Heard és Johnny Depp közös életéből.

Pert indított Johnny Depp a Sun bulvárlap kiadója és főszerkesztője ellen, mert egy cikkben azt írták róla, bántalmazta volt feleségét. Amber Heard tanúként lett beidézve.

Depp ügyvédei a bíróságon felolvasták a korábban írásban tett vallomását, amely szerint a pár házassága azután jutott végleg zsákutcába, hogy Heard (vagy valamelyik barátnője) 2016-ban „az ágyukba ürített” a szülinapi bulija után

Depp szerint Heard a fekáliabotrányt a kutyáikra próbálta kenni, de a színész szerint az apró yorkshire terrierek nem tudtak volna felugrani az ágyra, ráadásul a méretük miatt is kizárt, hogy ekkora darabot produkáljanak. Heard az épület gondnokának később azt mondta, az egész csak egy ártalmatlan tréfa volt.

Johnny Depp a bíróságon elmondta, hogy a felesége beleszékelt az ágyukba

Aznap beadtam a válópert

– mondta Depp, akiről viszont a felesége azt állította, részegen és drogokkal teletömve jelent meg a szülinapi partiján, és miután a vendégek elmentek, bántalmazta őt.

A színész szerint azonban önvédelemről volt szó, mivel a felesége kétszer is megütötte, miközben ő békésen olvasott a később wc-nek használt ágyukban.

A színész elismerte, hogy minden létező drogot kipróbált életében, de azt határozottan tagadta, hogy bántalmazta volna a feleségét, vagy valaha kezet emelt volna egy nőre is. 

Cikk- és címlapkép: AFP

(mirror.co.ukblikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
@liwidi: És ha valaki megdugná? Akkor egy darabig kussolna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.