Az amerikai eseményekből Nyugat-Európában és Magyarországon is próbálnak hasznot húzni a közéleti haszonlesők.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Gyorsolvasással belekukkant a szemlézett cikkbe, amelynek kis hazánk főszereplői Donáth Anna, és természeesen őfélesége jótevője, a 90 éves Soros György, a cikk befejezése ámulatba, bámulatba ejtő!
.
Ihun-e
.

"""A TASZ és más szervezetek „tájékoztató" kampányai azért is veszélyesek, mert olyan társadalmi folyamatokat indíthatnak el, amely hosszú távon akár a köznyugalom elleni bűncselekmények, például a rendbontás vagy önbíráskodás térnyeréséhez vezethetnek.
.
Ez pedig az alkotmányos rend alapjainak a lebontását is előre vetítheti - írja a Századvég Alapítvány."""
.
Ez is, van, az is van

Őfélesége kibulizta azt, hogy kilenc éve --- az írja az újság:Nagyjából 242 000 találat (0,45 másodperc) --- hogy
ALKOTMÁNYOS VÁLSÁG van, tehát nincs mit előre vetíteni azt, AMI VAN, a több tíz milliárdos kommunikációs bazárjukkal rögöhögés nélkül el kell viselni addig, amíg nem ébred fel az ország, hogy gáz van/lett őfélesége vonójában!!!
.
www.google.com/search?q=alkotm%C3%A1nyos+v%C3%A1ls%C3%A1g+van+magyarorsz%C3%A1gon&oq=Alk&aqs=chrome.1.69i57j69i59j46j0l2j46l3.4594j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
A kárhoztatott "radikális" baloldal úgy lemaradt, mint a borravaló, már ami az un. ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGOT illeti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.