A helyi kókuszipart ugyanis azzal vádolták meg, hogy kizsákmányolják a majmokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Emlékszem egy régi történetre, bár meglehet, csupán anekdota. Egy gyárban szállítószalag vitte a MEO-ra a munkadarabokat, az eltérőeket egy galamb lelökte. Nyilván nem nagyméretű és/vagy törékeny holmikról volt szó, csak arról, hogy rettenetesen monoton munkamenet volt. Megtudták ezt harcos állatvédők, és elérték, hogy törvénnyel tiltsák ezt a gyakorlatot. Mit tehetett a gyáros? A termelésnek mennie kellett, beültetett tehát a galamb helyett egy embert.
Ha rá tudok venni egy majmot, hogy lehozza nekem a fáról a kókuszdiót, és nem a korbácstól való félelmében teszi, hanem mert mondjuk játéknak veszi, akkor mi a baj ezzel? Lehet hogy a merev tiltások helyett meg kellene ismerni a körülményeket? A konkrét esetre visszatérve, mi igazolja majd a címke valóságtartalmát? Hogyan lehet bizonyítani valami meg nem történtét?
luiz
A bombakereső, vagy a vakvezető kutyákat is főbe kéne verni a kecibe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.