A moderátorok minden eléjük kerülő konzervatív bejegyzést cenzúráznak, a baloldaliakat gyakran szabálysértés esetén sem.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Ez tökéletesen így van. Én nem szoktam szitkozódni,k. anyázni,nem írom,hogy akasszák fel,lőjjék már le, csak simán megírom a cikkekhez a saját véleményem,de azt úgy,hogy előtte megbizonyosodom,hogy az a cikk tényleg igaz-e? Még is egyre gyakrabban megkapom,hogy " Hozzászólása a Facebook szabályaiba ütközik,ezért azt csak Ön láthatja." Ettől függetlenül,hogy csak az az egy hsz vágta ki náluk a biztosítékot az az nap írt minden hozzászólásomat elnémították,az az én láttam,de előtte ott volt a sárga felkiáltó jel. Volt olyan is,hogy semmi politika nem volt abban amit írtam,egy cicás videóra reagáltam,még is letiltottak. Szerintem ez úgy mehet náluk,hogy aki fekete listára került,azokat bizonyos időközönként ( naponta,két-három naponta büntizik és mindent törölnek. Engem nem zavar,mert a facén kívül van épp elég oldal ahol elmondhatom a véleményem. Mostanában meg nem is igen lépek be a facéra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.