Az egykori keresztény bazilika, jelenlegi múzeum mecsetté alakítását pénteken jelentették be.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az ördögbe is! Nem lehet ezt a sok prostituáltat kitiltani az oldalról?
advocat
@Nessy: Igazad van! És esetleg gyerekek is olvashatják! Ez a szerkesztők hülyesége, baromsága, stb. De lelkük rajta. Firkászok ezek nem újságírók, vagy még azok sem.
advocat
És a keresztény elkötelezettségű magyar kormány (államtitkára is van) ennyit tesz ezért. Hogy Kínában leszedik a kereszteket, üldözik az ujgurokat (akik rokonok). Irakkal szerződünk, ahol a kereszténységért még ki is végezhetnek, igaz Zsoltika? Csak a pofájuk jár. És marha büszkék magukra. Miért is?
TETTEK???
Nessy
@advocat: Erdogan ugyan kijelentette, hogy a turisták ugyanúgy látogathatják, mint eddig. Na, ez nem igaz! A mecsetbe nők nem léphetnek be. Sok felé utaztunk életempárjával, ő mezitláb bemehetett, én kínt megvártam és elmesélte mit látott! A maximális kedvezmény az volt, egy oldalajtónál be nézhettünk mi nők, de be nem léphettünk. De az csak két helyen volt. Ramadán idején meg ha nem gondoskodtunk előző este valami kajáról másnapra, akkor fogyókúra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.