Az EU-szkeptikus kormány fellélegezhet, nem kap a nyakába ellenzéki államfőt.

(Forrás: Index)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ha megnyerte, ha nem Duda az elnökválasztást, akkor is előbbre állnak un. jogállamiságból ahhoz képest, hogy őfélesége akaratának megfelelően van az országnak a büntiből hazarendelt, közjogilag érvénytelen un. alaptörvény elnökünk, akinek fő feladata nem a NEMZET EGYSÉGÉNEK a buzerálása, hanem a környezetvédelembe való belekotyogása, és ha elfárad az egyre piszkosabb közéletünkbe, akkor a pecázásba menekül a NÉPE ELŐL:
.
A magyar köztársasági elnök Magyarország államfője, aki kifejezi a nemzet egységét, és őrködik az államszervezet demokratikus működése felett.[1] Ő a Magyar Honvédség főparancsnoka.[2] Ő az öt legfőbb magyar közjogi méltóság közül az első.
.

""""2012 óta Magyarország köztársasági elnöke Áder János, akit az Országgyűlés 2012. május 2-án választott meg. Beiktatására május 10-én került sor."""
.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A...
.
Mivel őfélesége által becserkészett országban szinte minden szinten nem az aminek lenni kellene!
.
Kirakat "politika" az egész kreszli!
.
Ez van, az van, ez sincs, az sincs, semmi sincs, csak közlóvéból tartott pártkatonák tartják foglyul az egyre senyvedő országot!
tudode
Még annyit az un. "köztársasági elnök"-kel kapcsolatban, hogy MÁS KERESŐFOGLALKOZÁT NEM FOLYTATHAT, és mégis van nekije valami környezetvédelmi alpítványa, melynek javára őfélesége háláBÚ
.
------ 5 milliárd forint közpénzt kap Áder klímavédelmi alapítványa
.
https://24.hu/kozelet/2020/05/28/ader-janos-a...
------------------------------
.
Cifra állam cifra pecása, még lóvét is tehet a csalijára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok