Az előző napi 52 után 92-vel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Horvátországban, így a járvány kezdete óta már 3953 betegnél diagnosztizálták a betegséget, írja a 24sata című horvát lapra hivagkozva a 24.hu.

Csúcson a koronavírus-fertőzés Horvátországban

Krunoslav Capak, a horvát közegészségügyi intézet igazgatója szerdai sajtótájékoztatóján arról beszélt, nincs újabb gócpont, és mindegyik új eset egy már korábbról ismert nagyobb összejövetelhez köthető. Közölte, Karlovac megyében például 12 új fertőzöttet diagnosztizáltak, ők mindannyian egy család tagjai.

Bejelentette, hogy új védelmi intézkedéseket hoztak, melynek értelmében mostantól minden olyan üzlethelyiségben maszkot kell viselni, ahol a szolgáltató közeli kapcsolatba kerül az ügyfelekkel.

Innentől kötelező a maszkviselet a bankokban, a postákon és mindenhol, ahol a szolgáltatás közeli kapcsolatot igényel az állampolgárokkal. Ide tartoznak a fodrászatok és a szépségszalonok is. Ezek az intézkedések eddig csak ajánlottak voltak, de már kötelező érvényűek – mondta Capak.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
csúcson? És holnap megint csúcson? Aztán megint...megint...
Rockxy
"Minden betegről az derül ki, hogy fertőzött, még akkor is, ha csak a körme van berepedve, vagy a foga fáj."
egyébkéntmeg a csúcs előtt sosem szabad abbahagyni
legott
A faszom sem kíváncsi Horvátországra. Ha most megsemmisülne Horvátország, észre sem venném. Egyel - egy országgal - kevesebb. És ennyi!
Ha ők fizetnének, akkor sem mennék oda - nincs az a pénz !!!
Vágod, geci horvát?

Egyszer rosszul néztél rám te beinjekciózott nagydarab geci horvát katona.
Ennyi nekem elég, hogy bosszút álljak. Már nem vagy akkora - már túl drága a méretnövelő injekció (vagy már a méretnövelő sem segít rajtad).
Elmegyek érted, és a saját hányásodba fojtalak bele - te kis geci horvát katona.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.