A thai király előjoga lett a többnejűség. Azonban X. Ráma néven uralkodó Maha Vadzsiralongkorn már így is három váláson és számtalan titkos szeretőn van túl, lehutóbb pedig a thai legfelső bíróság szentesített egy olyan törvényt, amely nevesítette a királyi kegyencnők intézményét.

A thai király hivatalosan is tarthat szeretőt

Fotó: Chaiwat Subprasom/SOPA Images/LightRocket – Getty Images

Ez a király legfrisebb esküvőjének idején derült ki, amikor az istenként tisztelt 67 éves király bejelentette, hogy feleségül veszi „hivatalos ágyasát", a testőrségében tábornoki rangban szolgáló, 41 esztendős Szuthida Tidzsait.

Az uralkodó zűrös nőügyeiről szóló pletykák mindennaposak az országban. Válásai általában az érintettek teljes vagyonvesztésével vagy jogfosztással járnak. A érinthetetlen uralkodó korábbi szeretőjét, Sineeatot például indok nélkül börtönbe vetette – írja a Blikk.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez nem király, hanem egy élősködő kéjenc!!!???
jesz
istenként tisztelik? boldog nép lehet. mellesleg 41 éves ágyast feleségül venni? 21 éves sokkal jobban karbantartja a prosztatáját...persze mellette lehetne néhány 16 éves is...
namihami
A marha. Néha még az az egy is sok, erre ez még repetát is bevállal. Néha eggyel se boldogul az ember, elképzelem, amikor három-négy-sok szájból hallja a fejtágítást. És még a balkézről jövő anyósfélék is!!!
A III. világháború...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.