Érthetetlen döntés.

Felháborító: kiengedték a pedofilt a börtönből, pedig ő megígérte, hogy újra gyerekeket fog molesztálni

Az 59 éves Cary Jay Smith azt mondta, ha csak nem vágják le a kezeit és a péniszét, ő újra molesztálni fog gyerekeket, ennek ellenére kiengedték egy kaliforniai pszichiátriáról.

A férfi figyelmeztette a hatóságokat, hogyha szabad lesz, újra célpontjai lesznek a gyerekek. Smith röviden, csak Mr. RTK- nak nevezi magát, ami a rape, torture és kill szavak rövidítése, magyarul annyit tesz, hogy megerőszakolás, kínzás és gyilkolás.

A férfi több mint 20 évet töltött pszichiátrián és nem elég, hogy kiengedték, de már a szexuális bűnelkövetők nyilvántartásában sem szerepel a neve – írja a Mirror.

A beteg férfi jelenleg egy félutas házban él, ahol a lakókat arra figyelmeztették, hogy ne kerüljenek összetűzésbe vele. A férfi elengedése óriási felháborodást keltett, nem értik, hogyan lehet szabad lábon valaki, aki bevallotta, hogy újra gyerekekre fog vadászni. Az ügyészek mindent elkövetnek, hogy a férfit újra bezárják.

Smith akkor került először a hatóságok szeme elé, amikor a felesége 1999-ben átadott nekik egy levelet, amelyben egy 7 éves fiúval való fantáziáit írta le.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

LauraEM99
Idejе találni еgу állаndó barátnőt. Sok egуedülálló hölgy vár itt > www.lovexx.club
Peller Anikó
Kap egy méltányos összeget, ha hallgat.
1magyar
Nem értem a bírák munkájának miért nincs büntetése ha szarul dolgoznak és vétenek? Le kellene őket is csuknii!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.