Megható üzenet.

Szívszorító: ezt üzeni a világnak az anya, aki koronavírusban vesztette el mindkét gyermekét

Monete Hicks két gyermeke, Byron (20) és Mychaela (23) a koronavírus-fertőzés szövődményeinek következtében vesztették életüket. A vírust egy orlandói kirándulás során kapta el a két fiatal.

A két testvér 11 napnyi különbséggel hunyt el. A gyászoló édesanyjuk most mindenkitől azt kéri, maradjon otthon.

Az édesanya szerint két gyermeke a járvány idején nem ment ki otthonról egészen júniusig, amikor úgy döntöttek, Orlandóba mennek kirándulni, bár mindkét fiatalnak voltak egészségügyi problémái.

Először a fiú, Byron ébredt fel nehéz légzéssel egy szombat reggelen, később pedig, június 27-én a kórházban életét vesztette. Négy nappal később Monete lánya, Mychaela is rosszul érezte magát: kiderült, ő is elkapta a Covid-19 fertőzést, ami után veséi összeomlottak – írja a People Magazin.

A fiatal lány 11 nappal az öccse után, július 8-án hunyt el. A fiú súlyosan elhízott volt, Mychaela pedig asztmás. Az anyjuk úgy gondolja, ezek okozták a halálukat.

A gyászoló anya mindenkit arra kér, hogy maradjon otthon, illetve viselje a maszkját, ha mégis kimozdul.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Pálinkás Pál: Ha nem lenne influenza elleni oltás, sokkal többen halnának meg mint 1,5 millió ember. Majd ha lesz a korona ellen is oltás, ebben is sokkal kevesebben fognak meghalni. Ez így működik, a világ harcol a kórokozókkal évtizedek óta, hol kisebb, hol nagyobb sikerrel.
Pálinkás Pál
@division: naaaaaaaaa...ugye tudod hogy a flu oltás lutri...sosem tudják előre hogy milyen mutációval érkezik a következő flu járvány... arról most nem is beszélek...hogy nem mindenki kaphat védőoltást,van akinek káros!!!erről is megkérdezheted az ismerőseidet,ha már hivatkoztál tegnap rájuk...
division
@Pálinkás Pál: Tojás allergia esetén valóban nem kaphat, egyéb esetekben igen. Az esetek zömében azért megfelelőek az oltások, jól ítélik meg milyen vírusok lesznek. A legyengült emberek számára mindenesetre életmentő lehet. Amit tudományos szemmel is ennie kellene mindenkinek szeptembertől az a D3 vitamin, a legtöbb vírus ellen képes bizonyos fokú védelmet nyújtani, persze nem multivitamin formájában, hanem önmagában legalább 3000 egységben, gyerekeknek meg 1500 egységben.
Pálinkás Pál
@division: nos...ha már a D vitaminról beszélünk..akkor nagyon jó ötlet volt a "maradj otthon" szlogen,igaz...még véletlen se menjünk a szabadba , a napfényre,...ami ugye mindketten tudjuk hogy erős D vitamin "forrás"!!! és még egy érdekesség ...50 éves kor alatt a sima flu veszélyesebb mint a Covid...nem linkelek most ide,utána tudsz nézni...65 éves kor felett ugrik meg nagyságrendileg a korona halálozási rátája!! a világon elhunyt fertőzöttek 80 %-a 65 év feletti...ergo az aktív korosztályra ez a járvány közel sem olyan veszélyes ,hogy bedöntsük miatta a világgazdaságot... ezek tények ,adatok...lehet hogy a politikusok nem véletlenül nem mondják sosem!!! tehát..létezik egy járvány,ami az idős korúakra,és az akut betegekre veszélyes lehet...de ez a lakosság kisebb része...mennyivel könnyebb lett volna őket kiemelten védeni...és nem hozni egymásután a senmit nem érő rendelkezéseket!!! mert a Svéd példa is fényesen mutatja,semmi köze a fertőzésekhez a kijárási korlátozásoknak,meg a kötelező maszkviselésnek...fele annyi elhunyttal megúszták,mint a szigorú Belgák... ahol szinte a wc.-re is csak engedéllyel mehettél!! az ilyen vírusos járványoknál,mivel gyógyszer nem létezik, az immunrendszer a döntő...
division
@Pálinkás Pál: "az immunrendszer a döntő" Igen, amit sok esetben fel kell rá készíteni. Kicsit nehéz kiszűrni, ki mennyire lesz fogékony egy vírusra, az elkülönítésük éppen ezért elég nehéz lenne. Igazán jó megoldás sajnos nincs.
Pálinkás Pál
@division: persze...100 %-os megoldás nincs...de azért az adatok alapján... lehetne ész szerü szabályokat hozni...ennél kisebb arányok estén is minden további nélkül döntenek a politikusok...tudod..én nem vagyok orbán hívő...de az elején jól kezelte a dolgot.. tudta ő nagyon jól hogy az aktív korosztályt semmi veszély nem fenyegeti,sem a diákokat,hiszen első nyilatkozatai erről szóltak...csak aztán figyelve a tudatlan "tömeg" reagálására-...gyorsan beállt a "karanténozók" közé!!!
Most meg már nem tud presztis veszteség nélkül kihátrálni belőle!!! Az egész dologban számomra az a legszomorúbb, az adatok nyilvánosak...tisztán láthatók kikre veszélyes,mégis mindenki megőrült...ez nagyban a média hisztijének tulajdonítható...az egészből semmit nem venni észre az utcán, a maszkos egyedeket leszámítva!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.