Az amerikai képviselőház szerdán este elsöprő többséggel szavazta meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezt mi is előadtuk! Ha nem tetszik valakinek a szobra, szobor park. Jobbik esetben az éj leple alatt máshova szállítják! Csak ezzel a történelem nem fog megváltozni! Nem nyerjük meg a Mohácsi csatát, nem tesszük le a fegyvert Világosnál A tényeket visszamenőleg csak meghamisítani lehet, megváltoztatni nem!
Csizmás Kond
Hülye ez a világ. Az ahogy az őseiből rabszolga lett, annak tetteseit az ősei szülőföldjén Afrikában kéne keresse. Nem azok csináltak rabszolgát belőle akiknek ma a szobrait döntögetik, azok csak megvették vagy oda szállították de az igazi tettesek épp az őseik feljebbvalóik vagy uralkodóik akik elfogták és eladták őket.
És ha már az erőszakos akárminél tartanak, miért nem harcolnak pl a ma is rabszolgasorsban dolgozó afrikai őseik miatt akik neki és a világnak éhezve nyomorban bányásszák az aranyat gyémántot, akiket az ottani kiskirályok nyomorgatnak...vagy úgy érzik, hogy azok a gyökerek már le vannak szarva ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.