Hat ember tartózkodott a repülőn, ami egy Salt Lake City-ben található lakóházba csapódott . Három ember vesztette életét, köztük egy alig 9 hónapos kisbaba is – írta meg a Mirror nyomán a Blikk.

Repülő csapódott egy lakóházba, egy 9 hónapos gyerek is életét vesztette

Fotó: Pixabay

Egy közelben élő lakos végignézte az egészet esetet, amint a gép beleszáll az épületbe, majd felcsapnak a lángok. Egy mobiltelefonnal készített felvételen jól látszik, ahogyan a lángok és a füst beteríti a környéket.

A videót készítő nő csak ennyit mondott: "Szerintem a repülő pont a szomszédunk házába csapódott. Bocsánat, de nagyon félek, mennem kell összeszedni a dolgaimat a házból, mert a végén a tűz továbbterjed a miénkre is".

Az egyik túlélő elárulta az orvosoknak, hogy a helyszínen többen is megégtek. Egy másik környéken élő elmondta, hogy a becsapódás előtt látta a repülőt, amint nagyon alacsonyan halad a lakóövezet felé, ezért sokan az utcára is siettek.

Ugyanakkor megerősítették, hogy a repülő szabályosan hagyta el a repteret és haladt a tervezett állomás felé, így nem tudni, mi történhetett a repülővel. A rendőrség is megkezdte a nyomozást, azonban a pilóta is az áldozatok közt van, így egyelőre nem tudtak semmilyen hivatalos magyarázatot adni a repülő lezuhanásával kapcsolatban.

Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DonnaOI80
Hi mi a hеlуzet?
Volt tegnар а bагátоmmаl.
Szeгetne szexеt elkötelezеttség nélкül.
----
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.