Egy phoenixi férfi ittasan hadonászott a nála található késsel, majd megpróbált rátámadni egy rendőrnőre, aki ezért rálőtt.

Az 55 éves gyanúsított, Jon David Brouseau többször is fenyeget egy rendőrnőt, akivel június 14-én egy szupermarket parkolójában találkozott.

A rendőrtisztek reagáltak egy 911-es hívásra, amin bejelentették a szupermarketben fenyegetőző ittas férfit, akinél kés is volt.

A rendőrnő testkamerájának felvételén látszik, ahogy a férfi folyamatosan kiabál vele és hadonászik a késsel, fenyegetően lép fel, olyanokat kiabálva, hogy fogja be a száját, mert elvágja a torkát és megöli.

A rendőrnő pedig folyamatosan felszólítja, hogy tegye le a kést, majd üljön a földre. A férfi közben valaki más irányába is elindul, de a rendőrtiszt újra magára vonja a figyelmét. Miután a gyanúsított nem tesz eleget a felszólításnak és megindul a rendőrnő felé, az meglövi, így a támadó a földre esik.

Cikk- és címlapkép: YouTube/PoliceActivity

(nypost.comblikk.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kapanyél
Nem értöm minek köllött annyit könyörögni neki! Az első lépés után lé köllöt vóna puffantani! Aztán majd gyühetnek a jogvédők, hogy a fehér élet nem számít!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Rosszul cselekedett a rendőrnő.
Mert ilyenkor gyors egymásután, kettőt kell belelőni, nehogy felgyógyuljon...
advocat
Ideje lenne megszokni, hogy amerikában nem rendőrtisztek, hanem RENDŐRTISZTVISELŐK vannak. Mert miért is van rendőr-őrmester? Aki ennel magasabb beosztású. És a hazai fogalmak szerint kezdő rendőr, és nem 10 éve(?) rendőrtisztviselő. Tanuljanak már meg magyarul. Is. Fordítani. Ha van szótáruk nézzék már meg, hogy mit is jelent.
advocat
officer
főnév
tisztviselő
tiszt
katonai
közhivatalnok
rendőr
biztos úr
hivatalnok
katonatiszt
köztisztviselő
tisztségviselő
ittott
istenem. remélem nálunk is gyakorlat lesz. különös tekintettel a kigyúrt barmokra.
Chao ragazza
@verőce21: Valaimnt pont a fejbe kettőt és egyet a lábába ,meg ne sántuljon élve X ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.