Zárt körben tartja meg elnökjelölő gyűlését idén a Republikánus Párt.

Zárt körben tartja elnökjelölő gyűlését a republikánusok

Nagy tétje amúgy se volt a gyűlésnek, Donald Trump gyakorlatilag ellenfél nélkül indult az előválasztásoknak, regnáló elnökként nem volt komoly kihívója.

A jelölőgyűlés ettől függetlenül is nagy show-nak ígérkezett, amit Donald Trump nagyon szeretett volna megtartani. Annyira, hogy pár hete még hirtelen ötlettől vezérelve azt is kierőszakolta, hogy a járványügyi korlátozásokat életbe léptető Észak-Karolina helyett a show egy részét Floridában tarthassák – írja 444.hu.

Florida akkor a Trump által erőltetett újranyitás mintaállama volt. Mármint abban az értelemben minta, hogy minden ésszerű indok nélkül erőltettek az újranyitást. Aminek meg is lett a következménye, az elmúlt hetekben voltak napok, amikor naponta 15 ezerrel nőtt az azonosított fertőzöttek száma az államban, ahol aztán újra szigorításokat kellett bevezetni.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezek a republikánusok a gyűlésüket, a vezetőjük, a Trumpleejuk alapján akár a zárt osztályon is tarthatnák. Ha valaki megvizsgálná azokat, akik egy ilyet egyáltalán megválasztottak, nem mondaná, hogy idegen van a házban.
És ez hazai viszonylatban is tőkéletesen igaz. Adtak nekünk egy Orbánt? Biztos komoly, mert viccnek, mint ők és választottjuk, bizony hülye. Nagyon hülye.
Gazella
Már pedig kell, hogy legyen még egy republikánus jelölt, akivel a sárgarépa töketlen kiálljon nyilt versenyre...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.