A dark weben a pedofil egy beépített rendőrrel kezdett beszélgetni.

Bűnösnek mondta ki az aucklandi kerületi bíróság azt a meg nem nevezett új-zélandi férfit, akit pedofíliával vádoltak meg.

A férfit azért állították elő, mert

2015-ben a dark weben próbált meg magának kiskorú szexrabszolgát venni. A nyilvánosságra hozott anyagokból kiderült, hogy 15 ezer dollárért akart megvásárolni egy hét év alatti gyermeket, hogy szexrabszolgaként tartsa.

A dark weben Kiwipedo néven futó férfi egy beépített rendőrrel kezdett beszélgetni az internet sötétebbik részén,

azt javasolta neki, hogy raboljanak el egy gyereket, és tartsák a pincében, ahogy Fritzl tette.

Szexrabszolgát akart venni egy pedofil

Ezzel Josef Fritzlre, az amstetteni rémre utalt, aki 24 éven át tartotta fogva pincéjében saját lányát, miközben vérfertőző kapcsolatukból hét gyerek született. Azt is elmondta a beépített embernek, hogy 15 ezer dollárt is hajlandó lenne fizetni, ha valaki szerezne neki egy hét év alatti gyermeket. A rendőr megkérdezte a férfitól, hogy egy ázsiai gyerek is megfelelne-e neki, mivel valószínűleg feltűnő lenne a szomszédok számára egy új-zélandi férfi egy ázsiai gyerekkel.

Azt válaszolta, hogy erre a megoldást pincének hívják, ismét utalva arra, hogy nagy valószínűséggel a ház alatt bezárva tartotta volna a gyermeket.

Egy másik beépített rendőrrel azt is megbeszélték, hogy egy motelben találkoznak majd, ahová egy gyereket is magukkal visznek, illetve pendrive-on cserélnek majd kiskorúakról készített pornográf felvételeket.

A férfinél később 417 ilyen fájt találtak. A találkozó nem valósult meg, a rendőrségnek sikerült bemérnie a férfi számítógépét, így kapták el végül, és állították bíróság elé. 

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(nzherald.co.nzszeretlekmagyarorszag.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Majd kap felfüggesztett börtönt és kemény félmillió forintnyi pénzbüntikét, mint a mi pedofilunk, Kaleta Gábor. Vagy az új-zélandi férfi nem Fideszes..?
rokker33
@Borsó: kb 10 év vár rá meg kémiai kasztrálás! Nem mindenütt olyan enyhe a büntetés mint Magyarországon!!
jesz
ez még 2015 ös ügy...azóta mit tudni miket követett még el...meggyónta, feloldozást nyert, aztán mindjárt megkapta az egyik kisfiút a parókiáról...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.