Le is tartóztattak egy testőrt állítólag.

Brutális mennyiségű kokaint találtak az angol királynő palotájában

A rendőrség nem hajlandó részletes tájékoztatást kiadni a nyomozás lezárultáig, de a minden lében kanál brit bulvársajtó így is tényként közölt egy-két érdekességet.

A királyi katonai rendőrség múlt héten őrizetbe vette II. Erzsébet brit királynő különleges testőrségének egyik tagját, miután 9 csomag kokaint és ketamint találtak a westminsteri Szent Jakab Palota (St James’s Palace) egyik mosdójában – írja a The Sun bulvárlap.

A The Sun értesülései szerint az őrizetbe vett testőr azért került gyanúba, mert a palota azon részén, ahol a kábítószert megtalálták, ő volt szolgálatban az elmúlt napokban. A rendőrség állítólag átkutatta a férfi kocsiját és lakását is, de ennek eredményéről egyelőre nem adtak ki részletes tájékoztatást.

Egy meg nevezett forrásra hivatkozva azt írja a bulvárlap, hogy a nagy mennyiségű kábítószert egy tisztítószeres dobozban találta meg egy másik személyi testőr, aki riasztotta a felettesét, majd az illetékes hatóságokat.

A brit hadsereg szóvivője csak annyit mondott az esettel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatón, hogy egy fiatalembert tényleg őrizetbe vettek II. Erzsébet személyi testőrségéből kábítószer birtoklás gyanúja miatt, akit felfüggesztettek a munkavégzés alól és kábítószerteszt elvégzésére kötelezték.

Forrás: Ripost

Kép: Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tavryni őrnagy
Mâr tudjuk mitöl vannak ilyen jó formàban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.