„Látom az indulatot az arcukon, a szomorúságot. Ezért vagyok itt” – mondta a francia elnök, miközben a tömeg azt skandálta, hogy „Forradalmat!” és, hogy „a nép a rendszer bukását akarja”\nA francia segítség nem kerül korrupt kezekbe – ígérte a feldühödött libanoni tömegnek Emmanuel Macron francia elnök Bejrútban. Azt mondta, új politikai megállapodást szorgalmaz a libanoni vezetők között. „Valamennyi politikai erővel tárgyalni fogok, és új alkura fogom őket kérni. Azért vagyok itt, hogy új politikai alkut javasoljak nekik” – mondta a francia elnök.\n\n.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Van valami elgondolkodtató a különbségben

na jó a két portál szokásos eltérésénél azért kisebb

Macron a robbanás helyszínére látogatott; az erről szóló hírt
a 444.hu: „Macron dühös helyiek előtt beszélt Bejrút romos utcáin arról, hogy a francia segítség nem kerül korrupt kezekbe”
míg
az origo.hu „Dühös tömeg fogadta a francia elnököt Bejrútban”
címmel hozta

Ami persze egy csöppet sem meglepő, s nem csak azért mert a derék origo-sok spéci Nézőponttal rendelkeznek, de hic & nunc többről i szó van. A hírben van egy nagyon fontos gondolat:
„Megértem a haragjukat. Nem azért vagyok itt, hogy aláírjak egy biankó csekket (…) a rendszernek”,
majd még egyértelműen fogalmazott: azon lesz, hogy „az állami intézményekkel ellentétben az átláthatóságukról és hatékonyságukról tanúbizonyságot tett civil társadalom szervezetei oszthassák szét”!!! =))
Gazella
Hamarosan lángokban fog állni a világ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.