Mindennap fertőtleníteni kell a házakat, és az összes lakost tesztelték. Évente nagyjából 1-2 ezer ember kapja el a halálos betegséget.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: Ugye tudod hogy hülyeséget beszélsz!!!??? komolyan párhuzamot vonsz a pestis meg a covidnak hívott flu között??? csak pár hiányosságodra felhívnám a figyelmedet...a pestis ma már szinte csak az elmaradott országokra jellemző...és főleg higiéniai hiányosságokra vezethető vissza!!! "A bubópestis akkor alakul ki, ha az embert fertőzött bolha csípi meg"...tehát nem látom a párhuzamot...nem egész Mongóliát basz@gatják...csak a fertőzött falut...és ha visszaemlékeznél polémiánk elejére...én azt mondtam mindig,nem bohóckodni a maszkokkal, hanem valós karantén a fertőzötteknek...egy helyet mondj a világon ,ahol a korona fertőzésnél valós karantént rendeltek volna el!! és kicsit visszakanyarodva...egy pestist a fluhoz hasonlítani kicsit fura,nem gondolod???
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: pont erre akartam rámutatni, de hát a párhuzamok a végtelenben sem találkoznak.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: te boncoltad fel??? tudod mibe halt bele??? én vettem a fáradtságot ,megnéztem az utolsó húsz elhunytat..egy 50 éves volt közöttük..igaz tüdőrákos volt...de ez ne is befolyásoljon téged!!! az utolsó 20 áldozat átlag életkora kb 78 év!!! látod ez a különbség kettőnk között,én ha mondok valamit,előtte utánanézek!!!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Igazad van. Dögöljenek a nyuggerek, csak nyűg a drágasághoz szokott kormányzat unkonyakán. Nemis gyógyítani hanem fertőzni kellene őket. Hatvan feletti vagy? Akkor nesze egy kis takony. Minden nyugger menjen bátran templomba, vásárba, most jó menni erdélybe vagy ukrajnába. Megöregedtél? Akkor pusztullly.

(azért most megleptél, tényleg)
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: te ezt miből vontad le??? kezdjük megint az elejéről??? egy esetet idézz fel ,amikor a nyuggerek halálát akartam volna!!! csak tényeket közlök...és a tények makacsak..ne nálam reklamálj ,amiért az aggastyánok ,meg a súlyos betegek halnak!!!

www.msn.com/hu-hu/news/other/azt-terj... erre reagáltam,te küldted...a cikk vagy...vagy te az időrendben beleeső elhunytak között látsz olyat...aki állapotából adódóan kezelhette félvállról a "járványt"??? de a világstatisztikákat is nézve...változatlanul nem látok olyan dolgot, amiért az aktív korosztályt korlátozni kéne!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.