Az 55 éves Kamala Harris szélsőségesen bevándorláspárti. Indult az előválasztáson, de már az első szavazás előtt

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kamala Devi Harris was born on October 20, 1964, in Oakland, California.[1] Her mother, Shyamala Gopalan, was a breast-cancer scientist who had emigrated from Tamil Nadu, India in 1960 to pursue a doctorate in endocrinology at UC Berkeley.[8] Her father, Donald Harris, is a Stanford University emeritus professor of economics, who emigrated from British Jamaica in 1961 for graduate study in economics at UC Berkeley.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Elképesztően hazug gátlástalanságukkal csak a butaságuk vetekszik

Nem véletlen, hogy sokan fenyegetőznek az egykor jobb napokat is látott portálra hivatkozva az elorigosodással

Hogy a demokraták nem a szívük csücskei és, hogy előszeretettel dobálódznak mindenféle mocskolódásokkal és minden alapoz nélkülöző minősítésekkel az egy dolog.
Azonban az a hír, hogy megtörtént Joe Biden alelnökjelölti választása, Kamala Harris kaliforniai szenátor személyében.
Nos a portál azonnal bevicsoritott és mocskolódni kezdett.
Azok, hogy „radikális baloldali” vagy, hogy „szélsőségesen bevándorláspárti” ami a szokott stílusuk és csak egy kicsiz durvább, mint Trump kirohanása a „nasty woman” ellen.
Azonban az a kijelentés, hogy „az első afroamerikai női alelnökjelölt az Egyesült Államok történetében.” meglehetősen búza és tájékozatlan marhaság:
„The California Democrat was born in Oakland, California, to two immigrant parents: an Indian-born mother and Jamaican-born father.”
Rockxy
ha radikállis, akkó majd blekklájv méterezik, meg kirakatokat tör és zúz, de az is dicsőséges lessz, ha főbelő egykét rendőrt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.