25 év börtönt kapott egy magyar férfi, de retteg, hogy nem éli meg a szabadulását.

„Fehér embernek lenni egy amerikai börtönben pontosan olyan, mintha csirkecombot dobálnál éhező pitbulloknak”- mondta a magyar elítélt, aki nagyon szeretné elérni, hogy büntetését Magyarországon tölthesse le.  A floridai bíróság embercsempészet és zsarolás miatt 25 év börtönre ítélte.

Megerőszakolták az amerikai börtönben a magyar rabot

Berki Viktor 2009-ben első melegként házasodott össze a párjával, vagyis pontosabban bejegyezték magukat élettársként az V. kerületi anyakönyvi hivatalban. Ezután Amerikába költöztek, ahová egy ismerőse a rendőrség szerint coccolinós flakonban drogot küldött. Ez a gyanú végül nem állt meg, de Berkit legközelebb azzal vádolták, hogy szegény magyar fiúkat vitt ki, majd szexrabszolgának használták őket. 

A tárgyaláson a bíró hozzám fordult és azt mondta, hogy mivel a tudatában voltam, amit a társam csinált velük, ezért én is bűnös vagyok. De teljes hazugság volt a vád, mégis 25 évre ítéltek. Leghamarabb 2036-ban szabadulhatok. Ha megérem, mert van egy olyan érzésem, hogy nem fog sikerülni.

– mondta el a Blikknek.

A férfi elmondása szerint a börtönben a többi rab napi szinten zaklatja, mert nem tartozik egyik bandához sem. Azt mondja, a rácsok mögött megerőszakolták, ebben az ügyben jelenleg is nyomozás zajlik. Nemegyszer meglopták, az ételét rendszeresen erőszakkal elvették tőle. Az egészségügyi ellátás pedig tapasztalata szerint gyakorlatilag egyenlő a nullával.

Nem jutok ki élve a börtönből. 2036-ban 51 éves lennék, de ezt a kort itt lehetetlen megérni. Addig azonban nem nyugszom, amíg a megerőszakolóm nem kapja meg méltó büntetését

– zárta az elkeseredett férfi.

(blikk.hu)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
A keleta nevű fostalicska is pihenhetett volna a Dél Amerikai börtönben és nem kéne "kitartani",mint a többi fidesses maffiozót!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisGenyo2
Teljesen jó lesz elrettentő példának. Lehet, hogy mégiscsak van visszatartó ereje a dutyinak? ;-)
balos
A keleta nevű fostalicska is pihenhetett volna a Dél Amerikai börtönben és nem kéne "kitartani",mint a többi fidesses maffiozót!
Ronin2
Namostakkor miért nem okoskodik Magyar György,meg a TASZ,meg a Helsinki Bizottság?
Hja' kérem csak azzal lehet szívóskodni,aki nem is törődik velük,illetve nem ők állják a cechet!
Aztán hogy a fenébe került oda e "blikkes"?
A kicsempészett gyerekek sorsát is cizellálhatná egy kicsit a médiamókus.
namihami
Nem kellett volna az amerikai törvényekkel afférba kerülni. Azt ott nem nézik jószemmel.
Viszont idővel a székletürítés lényegesen egyszerűbbé, simábbá fog válni.
@Ronin2: Bocs, a TASz meg a Helsinki Bizottság még oké. Nekik ez profil. De hogy kapcsolod ide a Magyar Györgyöt? Sose foglalkozott ilyen jellegű emberi jogi kérdésekkel.
Ronin2
@namihami: Arra gondoltam,hogy esetleg nem eléggé napfényes a cellája.
Báááár,lehet,hogy ott kiröhögnék,nem pedig "kártérítést" fizetnének.:D
Ui:- a Magyar ügyvédi iroda lelkesen foglakozik/itthon/ a rabok börtönkörülményeivel.
S már dühítően sok pénzt fizettettek ki az adófizetőkkel a "nem megfelelő körülmények" okán.
Hát akkor az embertelenért mit lehetne perelni?
namihami
@Ronin2: Csak azok a börtönkörülmények itthoni rabokra vonatkoznak. Olyan rabokra, akiknek magyar bíróság által megítélt kártérítési pénz jár. Nem amerikai.
A pénz ugyan az adófizetőké volt, de azt azért kell kifizetni, mert a magyar (orbáni) állam a saját (orbáni) parlamenti képviselői által megszavazott törvényeket sem volt képes betartani. Nem azt mondom, hogy egyet értek a pénz kifizetésével (a börtön nem a Riviéra, nem nyaralni vannak ott), de ha egy kormány a saját csicskásainak kiadott és velük megszavaztatott törvényeket se képes betartani, akkor az hülye (orbáni). Akkor fizessen. Az igazán jó megoldás a hibát elkövetőkkel való fizettetés lenne (mindkét oldalra igaz), de ez csak illúzió. Így marad az adóforint. Az pedig---a törvény betűje szerint---jár. És még a hunyók is a fideszes agytrösztök.
fideszes gyökér
@namihami: az orbáni izére született egy új elnevezés.
orbánnyák.
Aki Én
@Ronin2: Kissé kevered a dolgokat. Nem tisztem Magyart védeni, de csak a törvényi előírásokat tartatja be, sőt, a fidesz törvényeit.
Nem ő találja ki, hogy jár, miért jár, és mennyi jár a sitteseknek. Arról a fidesz gondoskodott.
Clavigo
Xar ügy... Itt az a gáz ,,hogy nem kaleta a vezetékneved...te büdös homár... Másként már itthon lennél...
Jozefina
Teljesen megérdemli!!! Kár a nyafogásért!!! Soha ne kerüljön Magyarországra!
Mrfingusz
@Jozefina: likügyileg konkurenciát jelent neked ? :)
Yoda69
Keresni kell egy fideSSes rokont és O1G küldi a TEK-et érte. A meleg jol illik a pedofilok, kurvapecerek és asszonyverok táborába.
Szeparepa2
Igazi ínyencség amerikai börtönben magyar segget baszni... ne mondja már senki nekem, hogy nem tudta...
jesz
még egy köcsög reklamál...ez már annyi farkat dédelgetett amhátsójában(is) hogy fel sem tűnik egy komplett cella molesztálása...

És még ez akar hazajönni? A bíró nagyon jól látta mi az ábra, ezért huszonöt év élvezetre ítélte...

méghogy megerőszakolták...ki mondta ezt? na jó, ha öt nagyon kanos benga óriás sorban áll, ott fennállhat az aranyér kihúzódásának veszélye...ez az öröm ára...
ittott
jó helyre került. tele a segge. meleget a melegbe. ráadásu vabn aki irígyli. hány meleg seggű fizet némi szolgÁLLtatásokért. neki ingyen van. bizony bizony. én is jól érezném magam egy női börtönben.
Eladott Ország
Lépjen be a fideszbe és kérje őt is hozzák haza, mint Kaletát, bár igaz őt titokban csempészték haza, mert Dél- Amerikában az ő ánuszrózsáját is fényesre sikálták volna a várhatólag kiszabott 25 év alatt. Ő sem élte volna túl.
Egy jó tanács:
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/117098140_630628077576149_8670764968866938459_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=BvVW8_JFTEsAX_Y1YP4&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=42f0cd742a6d4c768cedf6a3d9c7e884&oe=5F5F08EC

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok