Európa és USA kivételével rengeteg ország szerzi be magának az oroszok bravúros Koronavírus elleni védőoltását. Egymilliárd rendelést kaptak egy nap alatt, de nálunk úgy látszik meg kell várni a WHO és Bill Gates általjóváhagyott vakcinát.

Forrás: 630.hu
Feltöltő: 630HU
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
"A vakcina megrendelői között Európai és Észak-amerikai országok nincsenek. A WHO és az EU szervezetei a bejelentés hírére gyorsan kiadták a szokásos oroszellenes nyilatkozatokat. Állításuk szerint a vakcina nem megfelelő, sőt egyenesen veszélyes.
Egyesek szerint a tiltás oka mögött az állhat, hogy Oroszországba nem ér el a diplomával sem rendelkező vírusszakértő milliárdos Bill Gates keze.
A nyugati bábkormányok pedig majd a globalista elit közreműködésével készült vakcinát szeretnék eladni."
SystemError
Persze ez pont olyan marketing, mint hogy Putyin a lányán próbálta ki... Majd ettől többen vesznek az orosz szarból.

@verőce21: Megint a hazudozás olyan ügyben, ami igen csak veszélyezteti az emberiséget. Az oroszok kihagyták a 3. tesztelési fázist. A világ tudományos oldalról szkeptikus és nem politikai alapon, ahogy Orbán seggnyaló, gerinctelenre fizetett csicska trolljai próbálják ezt beállítani.
simmering73
Putyin jót kaszál a sok megvezetett hülyén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.