Elég vad történet.

Iskolatársa erőszakolta meg, teherbe esett a 14 éves lány – a babát 11 éves barátjával akarja felnevelni

Kislánynak adott életet Darja Szudnyisnyikova, az a 14 éves lány, aki azzal sokkolta Oroszországot, hogy a gyereke apja egy 10 éves kisfiú.

A Zseleznogorszkban élő Dása a terhessége napvilágra kerülése óta tévéműsorokban szerepel, és Instagram-sztár lett – akkor még 122 ezren követték az oldalát, ma már 413 ezres az érdeklődők tábora.

Januárban lett ismert a tény, hogy a hetedikes kislány állapotos, és úgy döntött, megszüli a gyereket, akinek állítólag a tízéves Iván az apja. Darja később bevallotta, hogy korábban egy 15 éves iskolatársa megerőszakolta őt, így feltehetően akkor esett teherbe. Az erről szóló posztot azóta eltávolította, mivel állítása szerint az ügyben büntetőeljárás indult.

Dása Instagram Stories-ban, rengeteg videóban számolt be a vajúdás folyamatáról, majd a szülés után nem sokkal remegő annyit tudatott, hogy

Szültem egy kislányt, majd később mindent elmesélek.

Később videóban elmondta azt is, hogy „szétszakadt, és varrni kellett”, rettenetes fájdalmai vannak.

Dása azt mondja, az immáron 11 éves Iván majd 16 éves korától válhat hivatalosan a most született kislány apjává – amennyiben kapcsolatukban addig nem áll be változás. A lány szerint Iván nem lakik nála, csak néha ott alszik.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
majd a dns vizsgálat mindent eldönt...igaz, se így, se úgy nem lesz mit enni, de az evolúció jóvoltából dúl a tesztoszteron...

Ezek legalább nem buzik...

(évszázadokkal, évezredekkel ezelőtt is volt ilyen eset ezerszám a világban, csak akkor még nem volt hír értéke. így szaporodtunk)
simmering73
Ez az Iván gyerek néha ott alszik. Csak nem egy kistesóban mesterkedik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.