A spanyol sajtó már tényként közli, hogy Ronald Koeman lesz az FC Barcelona labdarúgócsapatának új vezetőedzője a csúfos BL-búcsú után. A Bayern München megsemmisítő, 8–2-es vereséget mért a Barcára a múlt héten a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A kudarc után biztos az edzőcsere. A katalánok jelenlegi trénere, Quique Setién menesztése ugyan még nem vált hivatalossá, ám még nem vált hivatalossá, ám a helyi sportsajtó máris tudni véli, ki követi a kispadon a fél szezon után távozó spanyol szakembert.

Forrás: indirekt.hu
Feltöltő: Justitia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Justitia
"Josep Maria Bartomeu klubelnök választása Ronald Koemanra, a holland válogatott jelenlegi szövetségi kapitányára, az egyesület egykori játékosára esett"
És hogy van még mindig Josep María Bartomeu a Barcelona elnöke? Őt ki tudja kirúgni?
A Marca madridi sportlap cikke szerint az FC Barcelona elnöke, Josep María Bartomeu külön céget bérelt fel, hogy a klubon belüli vélt és valós ellenfeleit besározó posztokkal szórják teli a közösségi médiát.A lap információi szerint a katalán klub vezetősége a 13 Ventures nevű kommunikációs céget bízta meg a feladattal, hogy hozzanak létre hamis felhasználókat - ezek ugyanúgy lehettek magánszemélyek, mint híroldalaknak látszó valójában álhír oldalak - és ezekkel támadják a klub vezetés házon belüli ellenzékét.
www.origo.hu/sport/futball/20200217-barcelona-botrany-az-elnok-fizetett-hogy-lejarato-posztok-jelenjenek-meg-messiekrol.html
Justitia
@SandraFU91: Нi mi a helуzet?
Volt tegnaр a barátоmmal.
Szегеtne szехеt elkötеlezеttség nélkül.
-----
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.