Az énekesnő ma is pontosan tudja, hogy mivel kergetheti őrületbe a rajongóit, követőit.

Nicole Scherzinger megmutatta, hogy még mindig nagyon vonzó

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / FilmMagic

Egy nő szinte minden pillanatban tudja, hogy milyen ruha áll számára a legjobban. A kiválasztás folyamata azonban nem könnyű, és míg a férfiak általában pár perc alatt döntenek, addig ez a gyengébbik nemnél órákat vehet igénybe.

Sőt, valamikor napokkal az esemény előtt kezdenek el gondolkozni azon, hogy mi lehet a legjobb szett, és az sem kizárt, hogy az utolsó utáni pillanatokban változtatnak. Egyszerűen így szeretjük őket, és ez is hozzátartozik a karakterükhöz.

Vannak, akiknél ösztönösen alakulnak ki ezek a dolgok, és remek képességekkel rendelkeznek ahhoz, hogy igazán csinosak legyenek, megtalálják az összhangot a ruhájuk és a sminkjeik között. Velük született tehetségek ezek.

SERGIO RAMOS KEDVESE MÉG MINDIG EGY IGAZI BOMBÁZÓ

Nicole Scherzinger megmutatta, hogy még mindig nagyon vonzó

Fotó: Nicole Scherzinger / Instagram

A sztároknál sok esetben nem ők választják a ruhákat, hanem szakemberek állítják össze az adott szettet, akiktől rengeteget tanulhatnak. Nicole Scherzinger is közéjük tartozik, és az évtizedek alatt megannyi különleges ruha volt már rajta.

Ez a szombati világos szett egyszerre visszafogott és vadító, különösen, ha a dekoltázsra pillanatunk. A smink ezúttal is tökéletesem harmonizál a ruhadarabokkal, amik a legmagasabb szintű eleganciát sugallják.

Liner

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mivel a zenéje nem az én profilom, ezért a cím alapján:: ""SERGIO RAMOS KEDVESE MÉG MINDIG EGY IGAZI BOMBÁZÓ"" rákerestem a hálón.
Ez a nő 1978-ban született, tehát 42 éves. Mondja már meg nekem valaki, hogy egy 42 éves nő, akinek pénze, ideje, igénye, szüksége van a kűlcsínre, mitől ne lehetne jó nő? Pláne, hogy szerintem egy nő igazándiból 30 éves kora után kezd igazán NŐ lenni. (mindenhol-minden ..ban) Ez egy médiasztár, aki nem is engedhetné meg magának, hogy valami lerobbant tyúk legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.