Nagyszabású tévéshow tervezésébe fogott titokban Meghan Markle és férje, Harry herceg!

Ki nem találná, min dolgozik titokban Meghan Markle és Harry herceg

Fotó:  Karwai Tang / WireImage

A sussexi hercegi pár, amely az elmúlt hetekben helyezte át székhelyét Los Angelesből Santa Barbarába, egy 14,6 millió dollárt (4,27 milliárd forintot) érő villába, a brit királyi családtól való év eleji elszakadása óta cseppet sem tétlenkedik, a házaspárnak ezúttal a produceri állás tetszett meg.

Harryékben egy televíziós műsor ötlete fogalmazódott meg, ami úgy néz ki, nem marad csupán terv: a show kapcsán júniusban már tárgyaltak is az NBC Universal amerikai televízió-társaság főnökeivel, akik közül Bonnie Hammer (70) filmstúdió-vezetővel Meghan azóta ápol jó kapcsolatot, hogy évekkel ezelőtt szerepelt a Suits (Briliáns elmék) című sorozatban.

A műsor középpontjában nem Harryék állnak majd, noha ők is fel-felbukkannak benne. A sorozat elsősorban az átlagemberekről, a mai világban élő nőkről és fiatal lányokról szól majd. Ennek keretein belül helyet kapnának a faji kérdések is, amelyeket Meghan mindig is szívügyeként kezelt. Politikai álláspontokról is szó esne, így a feminizmusról, a nők egyenjogúságáról is – részletezte a Mirror című brit napilap riportjában egy bennfentes.

Úgy tudni, a házaspár reméli, hogy a saját tévéműsorukkal és produkciós társaságukkal rengeteget kaszálhatnak majd. Amióta ugyanis a brit királyi családtól eltávolodtak, még több ajánlattal rohanták meg őket – egyes eseményeken való megjelenésükért akár hét számjegyű összeget is kaphatnak –, így készülő tévéshow-juk révén is alaposan megtollasodhatnak.

A tervezett tévésorozatban olyan létfontosságú kérdéseket vitatnának meg a mentális egészséggel kapcsolatos témák mellett, mint például a klímaváltozás, de Meghan kevert etnikai háttere miatt elszenvedett sérelmei is terítékre kerülnének.

Meghan és Harry júniusban több vállalatnak is beszámolt már nagyszabású ötleteikről, korábban pedig kiderült, a népszerű tévés nagyasszonnyal, Oprah Winfrey-vel (66) is együtt dolgozhatnak majd egy titkos projekten.

Milliók a színészkedésért

Amióta nem kell eleget tennie hivatalos királyi kötelezettségeinek, a hollywoodi rendezők valósággal küzdenek, hogy együtt dolgozhassanak Meghan Markle-lel, ám a sussexi hercegné színésznőként már nemigen tér vissza a mozivászonra. Pedig tetemes összegű, 50 millió dolláros (14,8 milliárd forintos) ajánlatot is kapott.

Több rendező és producer is egyetért abban, hogy Meghan lenyűgözné a közönséget, bármilyen szerepet is kapna.

Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.