Az érintett régiók között van Marseille és Nizza is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
főleg a magyar fitkászoknak!!! Még a a végén összefutnak valamelyik a nem-kormánygépen utazgató potentáttal! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nem csak az emberi az isteniek is …

sőt még Orbán kifejezett utasítása is másképp vonatkozik a más fábúl faragott NER-társakra

Ártunk és qurmányunk (incl. a retardált dagadt törpe) közleményekben, javaslatokban, sőt kifejezett utasításokban óvta/óvja a népet a mediteránium látogatásától. Sőt a párt egyik vezető csahosa – a csigazabálók legfőbb ellensége - még hírt is rittyentett a francia riviéra ártalmairól.
Miközben ugye kiderült, hogy
az egyik legolvasottabb horvát lap, a Jutarnji arról ír, hogy idén nyáron is, Orbán Viktor (is) az Adriánál nyaralt,
aztán közismert, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Szíjj László Lady Mrd-ján pihent (és persze dolgozott)
s az is kiderült, hogy mindeközben kiderült, hogy igencsak szorgos hosszúhétvégéje volt a nem-kormánygép hadfelszerelésnek számító - a NER kedvenc magánrepülője - OE-LEM lajstromjelű luxusgép: a teljesség igény nélkül járt:
a horvátországi Splitben,
Nizzába, majd Horvátország (Brac sziget),
majd Ciprus, Larnaca, és megint Nizza, a dél-spanyolországi Málaga, majd Horvátország, Dubrovnik
aztán Ciprus és utána ismét Brac szigete majd Franciaország, Nizza.
sőt még tegnap is volt egy kellően pikáns Brac-o út.
Mindez alig egy hét alatt. S a gaz álnok firkászok még azt is felvetik, hogy a véletlen játéka úgy hozta, hogy többször volt együttállás a Lady Mrd nevű luxusjacht kikötésével is.
Bocs de nem állom meg, hogy említsek fel egy történetet a derék kölgarázdánk portfoliókából:
„2005-ben – nagy sajtónyilvánosság előtt - a Kempinski Hotel Budapest előtt, műanyag széken ülve, virslit és kenyeret evett, miközben a szállodában Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök az üzleti elit tagjaival vacsorázott,”! =))
kereső
@RonaGyuri: És még mindig nem tudjuk, hogy valójában mennyibe is került Gyurcsány Ferenc több százezres szemüvege, meg mire költötte a cégeiből származó osztalékot.Topoorzékot meg elküldik Kinába, ne legyen szem előtt- elhallgatják az adriázást, mintha meg sem történt volna. Mert nem mondja be a tv, nem irja meg a nevet bitorló MN, meg sem történt- csak a libernyákok hazudoznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.