Google Maps adatai szerint egyes szakaszokon nehéz előrejutni. A reggel fél 8-as adatok alapján sötétvörös a Nagykörút a Petőfi híd és az Oktogon között majdnem végig, az Üllői út Népliget és Kálvin tér közti szakasza, a Soroksári út a Közvágóhíd és a Boráros tér között, valamint a Rákóczi út is a Baross tér – Astoria körzetében, vagyis ezeken a szakaszokon megnő a menetidő – írja a Szeretlek Magyarország. A BKK Közút valósidejű közlekedési információi ide kattintva érhetők el.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Nessy: ötven baleset mellett és ilyen időjárásban ráadásul az lenne a csoda ha nem lenn dugó. A halcafaték még örülnek is ha szapulhatnak valakit, de szerintem hazudozni mindig könnyebb ilyenkor.
Sámannus
@durbincs: Siessél csokis szájú, ha elindúl a hármas retrón a forgalom éhen döglesz mert nem lesz mit károgni.
Nessy
@Sámannus: Ez egyébként már elég régen így van. Néha a szülő siet, és igyekszik lerakni épségben a csemetét, persze lehetőleg az iskola kapuban, nehogy elfáradjon az a 10 -11 éves gyermek a pár lépésben. Néha meg a gyerek várja el, a "taxi szolgáltatást"!
Sámannus
@Horizont: Igazad van Velem úgy kötekedik, hogy olyan helyen is írogat ahová nem is kommenteltem. Tényleg hidegen kell hagyni.
szegfue
@durbincs: Ön egy szerencsétlen hülye... és ugy is kezelem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.