Annyira ismerős már a forgatókönyv, ismét egy Soros szervezet, az A-hang állt az SZFE-sek mögé, az az A-hang, amelyik Maki-Zaj első, hazug, hódmezővásárhelyi kampányát is intézte. Az A-hang tipikusan az a szervezet, amelyik hergeli, és szervezi a mesterségesen szított társadalmi feszültségeket. Vasárnap délután, e sorok írása közben valami élőláncot alkotnak, közben, vagy utána pedig felszólalnak a libernyákok. Bizonyára jelen lesz Alföldi Róbert, akit megkérdeznek, és elmondja, hogy: “bla blablblbalalla, bla bla bla..”. Ott lesz ismét a Pa-Dö-Dö, akik pedig eléneklik majd hogy: “blabablablalblabla”. Lesz még a helyszínen több libernyák színész, akik szintén elmondják, hogy “balablblablbalblblablba”.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
@Szeparepa2: fosnak rendesen, Vidnyánszky már kevlárban feszít :))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
solidedge
Bizony sokkal látványosabb lenne egy TV székházat szétverő, kifosztó, több mint 100 rendőrt megsebesítő, Molotov koktélt dobáló, autókat felgyújtó performansszal. Egy bibi van, hogy ez nem az Orbán oldal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.