A Fidesz-KDNP fővárosi frakciója azt szorgalmazza, hogy a városvezetés különítsen el 50 milliárd forintot a Budapesten az idegenforgalomból és a turizmusból élők támogatására, és ennek érdekében nyújtották be javaslatukat, amelyről a Fővárosi Közgyűlés hétfői délutáni rendkívüli ülésen születhet majd döntés – mondta el Láng Zsolt, a képviselőcsoport vezetője hétfőn az MTI megkeresésére. A koronavírus-járvány második hulláma nemcsak az egészségünket, hanem a gazdaság működőképességét és a munkahelyek megtartását is veszélyezteti. Budapesten ez különösen igaz, hiszen a budapesti turizmus a fővárosnak egy jelentős adóbefizetője volt eddig. A járvány miatt a külföldi turisták nem jönnek, így a szállodák, a vendéglátóipari és a kiskereskedelmi egységek, valamint a taxisok kifejezetten veszélyben vannak – mutatott rá Láng Zsolt.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ez aztán a stílus. Meg is próbálom rögtön.
Honnan a qrva anyátokből tudjátok, hogy hol és mennyi pénz van, tetves hazaáruló betegek?
Nálatok nagyobb férget nem is lehetne találni, különösen erre a ,,munkára"
Aki Én
Béla Sándor Lakatos a fészbuk esze!

Hogy te mekkora marha vagy még mindig.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
vitriol
@Horizont: Hónapokkal ezelőtt már én is ezt kértem, hiába!
surdilloFUJT
@durbincs: @durbincs: @durbincs: @Szeparepa2: @Szeparepa2: @durbincs: @durbincs: idétlen agybajos,agymosott 1 bites fidesscsicka!Az erdélyi barnamedve huzzon a himbilimbijére!!!Mert megérdemled!!!
surdilloFUJT
Az eszetlen langzsoltnak!Adja vissza a fővárosnak orbán az elvon gk adót,az iparűzési adót stb!majd utána nyiljon a pofátok tolvaj rabló maffiabanda!!!
gina
Szemét fidesz és Viktor , hazug csaló, tolvaj banda, remélem lógtok !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.