A Google-nek lehet köze a felfedezéshez.

Meglepő dolog jósolhatja meg, hogy hol fog igazán eldurvulni a koronavírus

Az emésztőrendszert érintő tünetekre való internetes keresések számából következtetni lehet rá, hogy hetekkel később hol ugorhat meg a koronavírusos fertőzöttek száma – jutott erre a Massachusets General Hospital, akik a Clinical Gastroenterology and Hepatology szaklapban publikálták eredményeiket.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Ha 30-40 évvel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy 2020-ra a cári birodalom lesz a normális fehér társadalmak utolsó reménysége, hát körberöhögöm – és lám, ez van…
Peller Anikó
@verőce21: és lám körberöhögöd, ez van? Vagy csak nem vagy normális. Vagy mindkettő.
verőce21
Azt meséli egyik ismerősöm, aki most jött haza Rómából, hogy az olaszoknál olyan drákói szigor van a maszkviselésben, hogy példamutató!
Még a migránsok körében is...!
Őt is megszólították többször is, hogy az orrát nem takarja el rendesen. Le is csökkent az olaszoknál drasztikusan a fertőzöttek száma!
Ezzel ellentétben, Magyarországon eddig soha nem látott mértékben megszaporodott a fertőzöttek száma. Köszönhetően a kormány engedékenységének és a lakosság-, elsősorban a fiatalok és lipsitempó felerősödésének. (Indexfelvonulás, SZFE-hez kapcsolódó hőbörgések, stb.) A Kormánynak sokkal nagyobb erőt kellett volna felmutatni ezekkel szemben, mert késve már akár megfékezhetetlenné válhat a folyamat!
verőce21
Ha valamit nagyon hiányolhat valaki a Fidesz vezette kormányzásból, az a "két hét alatt rend lesz" hiánya!
SystemError
@verőce21: Nagyon veszélyesek a pszichedelikus kábítószerek!
verőce21
@SystemError: De ennek az ellentettje is igaz! A különböző zenék, különböző hangulatot képesek előidézni.
Akik a zenével irányított kémiai tudatmódosítás segítségével próbálnak meg utazni saját lelkük mélységeiben és magasságaiban.
Pl. Orpheus és az alvilág a görög mitológiákban, vagy Hitler Wagner szeretete, de említhetjük a törzsi zenék tam-tam dobjainak kábulatba ejtését, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.