A koronavírus-járvány miatt a világon mindenhol tologatni kellett a Pride-heteket. Finnország sem maradt ki a sorból, ahol az eredetileg júniusra tervezett Helsinki Pride-ra csak múlt héten került sor. A finnországi Burger King már nem elégszik meg zászlólengetéssel. A gyorsétteremlánc ugyanis közzétett egy plakátot, amelyen félretette rivalizálást a McDonald’s hálózatával és csókolózva mutatják Burger Kinget és Ronald McDonaldot. „A szeretet mindent legyőz” – olvasható a szlogen.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
@A.Stone: Érdemi válasz vársz Durbitól? Ő olyat nem tud, mert csak anyázásra programozott droid.
A.Stone
@durbincs: Ne játssza el, hogy ennyire nincs képben, mert nem egy Jászai Mari-díjas alakítást nyújt, ezért nem éri meg. Ha meg tényleg ennyire lemaradt, akkor frissítenie kéne a szellemi szoftverét egy elérhető, ingyenes 2.0 verzióval. Sose voltam semmilyen bányának része és nem is leszek, eszem ágában nincs ilyesmi. Maga is inkább megmakkana vagy elköltözne Kamcsatkára, mintsem olyanokkal legyen, akik kicsesztek vele, legyen kicsit logikus gondolkodású, máris emelkedik az ázsiója egy kevéskét. Egyébként mi a francnak spacíroz itt le s fel a webkettő dohos korridorán, ha közben vakegeret kénytelen szakmányban alakítani? Mondhatom, nehéz kenyér.
simmering73
@durbincs: Addig riszálod itt a picsád te román vájár, míg jön shikari és meghág.
A.Stone
@durbincs: Kurvára nem veszek részt a játékban és azért külön szégyellje magát (ha van egyáltalán mivel), hogy beállt a sorba egy _senki_ seggét nyalni, eladva a becsületét 30 futtatott ezüstért, úgy mint a többi. Összeszarta magát egy senkitől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.