A koronavírus-járvány miatt a világon mindenhol tologatni kellett a Pride-heteket. Finnország sem maradt ki a sorból, ahol az eredetileg júniusra tervezett Helsinki Pride-ra csak múlt héten került sor. A finnországi Burger King már nem elégszik meg zászlólengetéssel. A gyorsétteremlánc ugyanis közzétett egy plakátot, amelyen félretette rivalizálást a McDonald’s hálózatával és csókolózva mutatják Burger Kinget és Ronald McDonaldot. „A szeretet mindent legyőz” – olvasható a szlogen.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
nezelodo
@durbincs: Baszki még a hozzászólást is kopizod mint a Sicc Paja a diplomáját?
csak úgy....
@Shikari: tibim,te egy szellemi torzszülött..
lemming
@durbincs: Anyádat listázd!

(néha megnevettetsz, csak ezért nem öllek meg)
A.Stone
De miért kell, hogy ráomoljon? És mi az, hogy krogya?
Állatfajta a krogya? Vagy a "kretén" becézése?
Vagy a "kripli" más szóval?
Valami tájszó?
"Krónikás" tájszóval?
Vagy a "roggyant" más néven?
És mi van, ha ráomlik? Betemeti?
Halál? Megmurdel?
A.Stone
@durbincs: Nincs válasz? Mily' meglepő. Pedig érdekelt volna.
A.Stone
@durbincs: Én? Miért lennék én karma1? Életemben nem jártam Új-Zélandon, bár állítólag szép hely és a miniszterelnökük is helyes nő, eltekintve attól, hogy diszkréten lófoga van. Szerintem tök vicceseket írsz, a "krogya" szó eredete pusztán nyelvészetileg érdekelt volna.
A.Stone
@durbincs: De ki akarja elhagyni? Egyszerűen kilépek.
Szóval mi a krogya szó egzakt jelentése? Maga sem tudja, csak eszébe jutott?
A.Stone
@durbincs: Az IQ-jával meg a faszával csak hülye dicsekszik, így ezzel nem foglalkoznék (bár utóbbival szívesen dicsekednék, nagyon nehéz megállnom). Azt szeretném, hogy elkápráztasson a tudásával! Szeretném, ha lenyűgözne. Hosszú évek óta nem nyűgözött le senki, nagyon rám fér.
A.Stone
Vagy fél lábon. Vagy fél. Vagy lábon.
A.Stone
@durbincs: Minden van. Gyík is. Egyik is. Öt gyík is. Másik is. Plusz egy krógya és egy táncoló medve. Ez a kapacitás.
A.Stone
@durbincs: Nem tudom, mert rohadtul vastagon, nagyívben és magasról leszarom, mivel az égvilágon semmi közöm hozzá és sosem volt. Amihez nincs közöm, arra _semmi szükségem nincs_. Nem is volt és már nem is lesz ott, ahová megyek.
_Számomra értéktelen_.
De valaki(k) biztosan nagyon faszául érezte(k) magát(ukat) cirkuszostól-mindenestől 10 évig. Csak az nem én voltam.
A.Stone
@durbincs: A szokásos degradáló panelek egyikét említi, amelyeket a nőkkel kapcsolatban, azok megbízhatatlanságával összefüggésben, úgy nagyjából 140-150 éve is felhoztak. A 19. században a "hisztéria" a női szerv betegsége volt, véletlenül se neurológiai, mert akkor esetleg függetleníteni lehetett volna a nemtől.
Ki mondta magának egyébként, hogy nő vagyok, lehetnék szemüveges férfi is, (azért szemüveges, mert az olyan entellektüel-közhely, kurva jó klisé, esetleg egy hercig kis bajusszal spékelve? Na? Ha választhatok, mindenképpen az utóbbit választom. De szigorúan Jávor-bajusszal!) másrészt a repülősót kihagyta, pedig úgy lett volna autentikus és a fűzőmet is meg kellene engedni kicsit, hogy pihegjek párat (lófaszt), harmadrészt életemben nem volt "nehéz" napom. Ha esetleg dobna még egyet, szóljon. De több fantáziát várok el, ezzel nem jut be a középdöntőbe. Sem.
Nem a ciklusaim rosszak, hanem a tapasztalataim. És azokon nem változtatott ezzel a beírásával. A Gázlángot pedig még mindig nem rimékeljük, leginkább azért nem, mert leiratkoztam a stáblistáról.
A.Stone
Semmi válasz? De sajnálom. Azt még adja át az illetékeseknek, hogy vége a dalnak és kurvára nem kérek belőlük. Tönkre tették az életemet és ahhoz is retardált debilek, hogy egy is felfogja ezt.
terlasz
@A.Stone: Érdemi válasz vársz Durbitól? Ő olyat nem tud, mert csak anyázásra programozott droid.
A.Stone
@durbincs: Ne játssza el, hogy ennyire nincs képben, mert nem egy Jászai Mari-díjas alakítást nyújt, ezért nem éri meg. Ha meg tényleg ennyire lemaradt, akkor frissítenie kéne a szellemi szoftverét egy elérhető, ingyenes 2.0 verzióval. Sose voltam semmilyen bányának része és nem is leszek, eszem ágában nincs ilyesmi. Maga is inkább megmakkana vagy elköltözne Kamcsatkára, mintsem olyanokkal legyen, akik kicsesztek vele, legyen kicsit logikus gondolkodású, máris emelkedik az ázsiója egy kevéskét. Egyébként mi a francnak spacíroz itt le s fel a webkettő dohos korridorán, ha közben vakegeret kénytelen szakmányban alakítani? Mondhatom, nehéz kenyér.
simmering73
@durbincs: Addig riszálod itt a picsád te román vájár, míg jön shikari és meghág.
A.Stone
@durbincs: Kurvára nem veszek részt a játékban és azért külön szégyellje magát (ha van egyáltalán mivel), hogy beállt a sorba egy _senki_ seggét nyalni, eladva a becsületét 30 futtatott ezüstért, úgy mint a többi. Összeszarta magát egy senkitől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.