Cilike! Én nagyon szeretlek, de ha most elolvasod, amit nyilatkoztál te is meg fogsz lepődni. Abban a rohadt diktatúrában szerezhettél – ingyen – két diplomát. Azt írod, hogy abban a rohadt diktatúrában “nem választhattad meg a tanáraidat”? Őszintén: melyik nem tetszett? Melyik nem segített? Pécsen a világhírű Eck Imre féle balett társulat tagja lettél. ’68-ban végeztél a Színművészetin, ahol a tanárod, Kazimír Károly azonnal szerződtetett a Tháliába. Utána abban a rettenetes diktatúrában 90-ig, a rendszerváltásig a Nemzeti tagja voltál. Nyilván erőszakkal léptetett be Vámos László és Sík Ferenc. Utólag is rettenetesen sajnállak. Mindenesetre ne a mai fiatalokon kérd számon, hogy nem ismerik a diktatúra és a demokrácia közti különbséget. Inkább Te magad olvass utána!

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Igaza van Jusztnak. Nagyon sok színész nagy lehetőséget kapott köztük a Cilike is.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
namihami
Melyik mondat vagy melyik szó nem igaz a cikkben?
Cilike a szocializmusban olyan sanyarú életet élt, hogy kénytelen volt szakmai és emberi illegalitásba vonulni és csak az orbáni ""nyitás"" alatt teljesedhetett ki a művészete.
Kissé hiteltelen a hölgy megnyilvánulása. De az is lehet, hogy csak az orbáni biodíszletsorba szeretne egy helyet magának.
szaboria1
@durbincs: Mi van ? Elgurult a gyógyszer? Ma még nem is írtam sehova sem. Felejts el.
szaboria1
Igaza van Jusztnak. Nagyon sok színész nagy lehetőséget kapott köztük a Cilike is.
advocat
@durbincs: Azért Te is élsz valamiből. Neked meg Viktor fizet. Valamiből meg kell élni. Bár annyit írsz, hogy a
munkásosztály semmit sem mond. Főleg a munka.
És Cilike ha színész lenne! De legjobb alakítása már 30 éve lejárt! Família Kft. Mert azért neki is meg kellett élni, ha már nem jutott eszébe pl:a munka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.