A Demokratikus Koalíció elnöke és a visszavonult milliárdos egy budai étteremben egyeztetett – tudtuk meg egy magát felfedni nem kívánó forrástól. Igyekeztünk utánajárni, miről is volt szó a találkozón, kaptunk is választ az egyik féltől, amolyan szokásos mellébeszélős stílusban. Simicska Lajos a 2018-as országgyűlési választások előtt még minden erejével és pénzügyi forrásaival a Jobbikot és Vona Gábort támogatta, azonban a korlátlan anyagi támogatás is kevés volt a győzelemhez. Simicska a csúfos vereség után visszavonult és Veszprémben tölti mindennapjait. Simicskáról rég lehetett hallani, azonban információink szerint a hét elején a milliárdos egy másik milliárdossal, a DK elnökével, Gyurcsány Ferenccel találkozott Budán, a XII. kerületi Böszörményi úton, egy étteremben. A közös étkezést követően e-mailben fordultunk Gyurcsány Ferenchez, aki rendkívül frappáns és méginkább viccesnek szánt nyilvános Facebook-posztban válaszolt. Íme, levelünk és Gyurcsány válasza: Információnk...

(Forrás: pestisracok.hu, durbincs által)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@putriskurvaanyád: "Információnk szerint a tegnapi nap során Gyurcsány Ferenc DK elnök és Simicska Lajos találkozott Budán"

Információink szerint...:) Ennyire olcsó tróger csicskamédiát.. Még, ha így is volt egy fotó vagy valami újságírói tevékenység.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Horizont: @Aki Én: kel az a marék bani is maguknak ? mi ? ha most elbuknak, rögvest elzárják a bányába a csapot ?
Horizont
Gábor Györggyel ebédelt.

@durbincs: hazug, bérköcsög.
durbincs
@Horizont: ha nagyon kell ott lent a bányába a pinz maguknak ? akkor ne picsogjanak ide ,csak menjenek el dolgozni ? ennyi ?
Horizont
Könyörgöm mindenkinek, hogyha durbincs beküldi a szar oldalakat akkor ne kommenteljünk neki itt mert az a célja a sok komment. Lázadjunk fel ellene és nézzük MINDENHOL levegőnek. Nem tudjuk elüldözni de ne keressen már a mi segítségünkkel pénzt a szemét rohadék.
durbincs
@kokopelli: jól tudja @Horizont: 1 rúzsós férfi ? mit szol-ingatja itt nönek ? mert maguknál lent kommünye van ? itt +nem ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.