Ursula von der Leyen az Európai Bizottság elnöke szerdán tartotta első évértékelő beszédét az Európai Parlamentben. Ebben elsők között beszélt a koronavírus-járványról és az amiatt kialakult válságról. A bizottság elnöke szerint az elsődleges prioritás, hogy átsegítsük egymást a válságon. Von der Leyen bejelentette egyebek mellett, hogy az Európai Bizottság javaslatot fog tenni az európai minimálbérre, mert az "működik" a munkahelyek megvédésében. Ennek kidolgozására pedig felkéri a tagállamokat.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy érdekes, de mégsem új értelemzés

Az EU első embere mondatatit értelmezgetik ártunk és qurmányunk pribékjei

„Everyone must have access to minimum wages either through collective agreements or through statutory minimum wages.” – hangzik a mondat.
Azonban ide kell venni két másikat is:
Tompika: „Szó sincs európai minimálbérről” és
dekázós Jucus: „Az uniós források nem adományok”!

Nos lehet nem könnyen követhető az asszociácó, de két példa is beugrott:
még a létezőben a nyugat-németek (!!!) jelentős kártérítést fizettek az áldozatok után, de ezt a derék magyar állam zömmel lenyelte,
hasonlóan
a gengszter váltás idején a németek kedvezményes hitellel támogatták a kezdő vállalkozásokat, ami mire hozzánk jutott (erős gyanú, hogy abból is csak a maradék) már egyáltalán nem volt kedvezményes. Kis szerencsével – no meg főleg ismeretséggel – hazai forrásból jobbakat lehetett szerezni! =))

t
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.