Donald Trump amerikai elnök kampánytörzse visszautasította csütörtökön a The Guardian című brit lap jelentését, miszerint az elnök 1997-ben erőszakoskodott volna egy nővel.

Trump egy nővel erőszakoskodott 1997-ben: a kampánystáb visszautasítja a Guardian állításait

A The Guardian csütörtökön közölt riportot egy Amy Dorris nevű volt modellel, aki azt állította, hogy Donald Trump az 1997-es US Open tenisztornán szexuálisan zaklatta őt.

Dorris története arról szólt, hogy Trump – aki akkor New York egyik milliárdos nagyvállalkozója és a társasági élet ismert embere volt – a stadion egyik mellékhelyiségében támadt rá és erőszakkal meg akarta csókolni őt. Az akkor 24 éves nő állítólag nem tudta kiszabadítani magát Trump öleléséből.

Történetét Amy Dorris azzal próbálta alátámasztani, hogy bemutatta a belépőjegyét az 1997. szeptember 5-i US Open-rendezvényre. Az azonban nem derült ki, hogy a jelenleg Floridában élő, kétgyermekes nőt mi késztette arra, hogy csaknem negyed századdal később előadja a történetet. A The Guardian közzétett két fotót is, amely a teniszbajnokságon készült, és amelyen Trump, Dorris és két másik ember látható.

Donald Trump ügyvédjei azonnal határozottan visszautasították a lapban megjelenteket.

Jenna Ellis, a Trump-kampány jogi tanácsadója közleményében azt írta:

Ezek az állítások teljesen hamisak. Minden rendelkezésre álló jogi eszközt igénybe fogunk venni, hogy felelősségre vonjuk a The Guardiant a megalapozatlan történet rosszhiszemű megjelentetéséért

- írta közleményében Ellis.

A 2016-os elnökválasztási kampány idején szintén több nő hozakodott elő azzal, hogy évekkel korábban Trump, még üzletemberként, szexuálisan zaklatta őt.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
"Történetét Amy Dorris azzal próbálta alátámasztani, hogy bemutatta a belépőjegyét az 1997. szeptember 5-i US Open-rendezvényre."
Azta!!! Micsoda kőkemény bizonyíték! Cáfolhatatlan.
"Az azonban nem derült ki, hogy a jelenleg Floridában élő, kétgyermekes nőt mi késztette arra, hogy csaknem negyed századdal később előadja a történetet. "
Novemberben választás lesz, így pár demokrata adott neki sok zöldhasút.
" A The Guardian közzétett két fotót is, amely a teniszbajnokságon készült, és amelyen Trump, Dorris és két másik ember látható."
Tehát ha a logikát követjük, az elnök a másik kettőt is molesztálta.
Tudom, hogy mindent bevetnek a demokrata patkányok, de halló ez már volt!!! 4 éve ugyanezzel jöttetek, és akkor sem jött be.
Inkább szóljatok pár niggernek, hogy gyújtsanak fel még két várost.
ómió
Már ott is a "haladó ráhazudósdi" dívik?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok