Pedro Sánchez szélsőbalos kormánya a végletekig megy: le akarják rombolni a polgárháborúban elesettek emlékére emelt keresztet is az Elesettek Völgyében. Korábban már írtuk a Franco exhumálásáról szóló cikkünkben, hogy csatlakozott a spanyol kormány a szobor és emlékmű rombolók köréhez. A történet, úgy tűnik, most tovább folytatódik. A 2018 nyarán – másodkézből kapott – hatalmát kereszténygyűlölő célokra akarja használni Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök. Az vállaltan marxista spanyol kormányfő le akarja dönteni a világ legmagasabb, 150 méter magas keresztjét. A keresztet a spanyol polgárháborúban elesettek emlékére állították Valle de los Caídos-ban (Elesettek Völgyében). Több mint 40. 000 spanyol harcost temettek ide, síremlékük egyedül ez a Szent Péter székesegyház méreteit is meghaladó bazilikát is rejtő monumentális tömegsír.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Propeller.hu->IKO holding-> PS Online Média Kft -> Mangusta Investment Sa

"A Válasz.hu értesülése szerint Mészáros Lőrinc és Habony Árpád stábja szintén bevonult az IKO Holdingba"

"Beszállt a titokzatos luxemburgi befektető Mangusta Invest SA a Fidesz-közeli médiamacher Tombor András reklámcégébe, az Atmediába."
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.