Horvátországban és Szlovéniában is javult a helyzet.

Mi lehet a titkuk? – Nálunk rekordokat dönt a fertőzöttek száma, ám ezekben a szomszédos országokban folyamatosan csökken

Tovább csökkent az újonnan azonosított koronavírus-fertőzöttek napi száma Horvátországban és Szlovéniában – derült ki a válságstábok vasárnapi jelentéséből.

Horvátországban az elmúlt 24 órában 197-el nőtt, és elérte a 14 922-öt az azonosított fertőzöttek száma. Pénteken még 212 esetről számoltak be. Négy idős, krónikus beteg hunyt el, így a járvány halálos áldozatainak száma 249-re nőtt, 12 536-an viszont már meggyógyultak. Kórházban kezelnek 281 beteget, közülük 21-en vannak lélegeztetőgépen.

Az aktív betegek száma 2138, és 9475 ember van hatósági karanténban.

Szlovéniában a kormány által közzétett adatok szerint pénteken 111-el 4420-ra nőtt az azonosított fertőzöttek száma. Pénteken még 114 új esetről számoltak be. Az újonnan fertőzöttek többsége a 25-54 éves korosztályból került ki, míg kilenc fertőzést 85 évesnél idősebb embernél igazoltak.

Egy haláleset történt, így a járvány eddigi elhunytjainak száma 142-re nőtt. A diagnosztizált betegek közül 66-an vannak kórházban, közülük tizenhármat ápolnak intenzív osztályon. A múlt hét óta megkétszereződött a kórházi ellátásra szoruló betegek száma. Az aktív fertőzöttek száma 1255.

Forrás: MTi

Kép: Pixabay

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Nincs itt semmiféle titok. Egy fegyelmezetlen, renitens, maszk- és vírustagadó, -ha ez a szabály akkor csakazértse- népséggel mit lehet csodálkozni. Csak fel kell menni a fészbukra, egymást hülyíti a sok agyatlan. Itt is megfordul egy-két kelekótya. Ami önmagában nem is lenne probléma, dögöljön meg, ha elkapja. Csak amíg megdöglik számtalan embert fog megfertőzni. Akinek nem inge ne vegye magára.
Pálinkás Pál
@simmering73: Írtam máshol...olvasd el ,hogy terjed cseppfertőzéssel valami!!! mert állítólag ez az!!! ha meg a levegővel terjed, akkor feltolhatod magadnak az optikai tunning sebészmaszkodat!!! amúgy hogy vagy...mert az utcákon továbbra sem látom a renitensek vonagló testeit!!! nem baj,januárra...orbán megmondta,lefut a második hullám...talán lenyugszol addig!!! amúgy merre laksz, igazán érdekelne hol kell neked átlépkedned a "lázadozók" tömegét??? a hozzád hasonlók miatt örülnék ha végre kijönne a vakcina,...beoltatjátok magatokat, aztán lehet végre nem a bünti szorgalmazására használjátok a szátokat!!! bár szerintem te akkor is találsz majd valamit, amiért cseszegetheted azt aki nem úgy gondolkodik ,mint te!!!
Pálinkás Pál
@simmering73: még ezt iderakom neked...
2020. SZEPTEMBER 9.
Rekordalacsony a koronavírus terjedési rátája Svédországban...
ha akarod megkeresed a cikket!!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
luiz
Nem hallgattak a cigányra és fordítva cselekedtek, több Adria kevesebb Balaton
kissé felnőttem
mi a titok éhezők? táposak? miből vásárolnának, 1,5 millka a képviselőké a nyugdijas átlag 100 ezerre sem jön ki
akkor mi a kérdés,milliárdosok panziósok mellett sokkal tőbb az alultáplált mert j?a tudod dehogy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.