Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke nem tudja elképzelni, hogy magyarországi templomokban választási felhívások hangozzanak el.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A pofám leszakad... már nincs az aljasságnak alsó határa ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A pofám leszakad... már nincs az aljasságnak alsó határa ?
Gyütt Mönt
Mi sosem avatkoznánk bele más országok belügyeibe. Na jó, vannak kivételek, pl. Tusnádfürdő, Kárpátalja, Délvidék, Gruevszki, hogy csak a címszavakat említsem.
Kapanyél
Alakul ez! Ceausescut mán mögbuktatta! Hajrá Tőkés...!
tudode
Tőkés akkor nem ágált, amikor Zsoti az Úz völgyi temetőben verte a tamtam-ot
.
www.google.com/search?q=Semj%C3%A9n+Zsolt+az+%C3%9Az+v%C3%B6lgy%C3%A9ben&oq=Semj%C3%A9n+Zsolt+az+%C3%9Az+v%C3%B6lgy%C3%A9ben&aqs=chrome..69i57.11320j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-------------------------------------
.
Ráérő idejében a hungary komány-koalició, vagy mi a bánat, miután már összeugrasztották a bennszülötteket, más országokba szórják a spórájukat, mint Ukrajna, ahonnan beszóltak a hős cincéreknek
.
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk00HquqdmbdlOOfL0FKEiq9NaL70eA%3A1600622289880&ei=0Y5nX-KVNcGtrgTD6raQCA&q=Ukr%C3%A1n+k%C3%A9pvisel%C5%91+2+%C3%B3ra+m%C3%BAlva+a+Balatonn%C3%A1l+vannak&oq=Ukr%C3%A1n+k%C3%A9pvisel%C5%91+2+%C3%B3ra+m%C3%BAlva+a+Balatonn%C3%A1l+vannak&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQDFDGiQFYr5QBYPSpAWgAcAB4AIABZ4gB5AOSAQM0LjGYAQCgAQGqAQdnd3Mtd2l6wAEB&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwiiwofYnvjrAhXBlosKHUO1DYIQ4dUDCA0
-----------------------------------
.
Nem ártana megtekergetni ezeket a túlmozgásos pacákokat!
.
kereső
Tényleg? Az nem zavarta a pispek urat, hogy ő éveken keresztül beleavatkozott a magyarországi választásokba?A hivei most ezt teszik.Ténylegesen, szavazatokkal. Meg az sem zavarta, hogy Magyarország képviseleltében ült az Eu parlamentjében?Egyébként meg hm...mi történt?
RonaGyuri
Kényszeres szeletív memória?

ugyan csak hozza a pap a szokásos formáját

A derék Tőkés mester olyat mondott – egyébként szokott – hogy még a szánk is tátva maradt. Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke az MTI-nek panaszkodott. Most kapaszkodj meg Wazze: „kifogásolta a templomi pártpolitikai kampányt és magyarországi kormánypolitikusok pártos beavatkozását a romániai önkormányzati választások kampányába.”. Aminek kellő pikantériát ad az, hogy
évek óta ez megy, de eddig az ő érdekében,
ő és hívei ugyanezt teszik a magyarországi választásokkal,
etc.
Ez azonban még csak egy gátlástalan tróger villogásai, de a pap még ennél is olyanabbat tudott mondani: „nem tudná elképzelni, hogy Magyarországon templomokban és iskolákban választási felhívások hangozzanak el.”!!!??? =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Jozefina
Nicsak nicsak Tőkés szélütést kapott??!!! A bumeráng visszavág!!! Tőkés úr ez a hajó már elment!!! Az erdélyi magyaroknak sajnos már régen alátett a semjén féle fidesz-kdnp-s ámokfutás!!! Most itt az eredménye!!!
namihami
@Jozefina: Elment? Elment?!?! Egyszerűen elsüllyedt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.