Miután a főpolgármesterre egyértelműen rázúdult az autósok haragja a nagykörúti kerékpársávok kapcsán, ő maga is belátta, hogy ez nem a legjobb ötlet volt. Ennek ellenére azonban tömény önfényezés közepette kijelentette a hivatalos oldalán, hogy „némi változtatással”, de marad a kerékpársáv a Nagykörúton, méghozzá úgy, hogy bizonyos szakaszokon felviszik a járdára. Persze a főpolgármester kiemeli azt is, hogy ez még további „precíz mérnöki tervezést” igényel. Azt is közölte, a változáshoz leginkább bátorság kell.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az ilyen szennyforrásból származó degenerált beküldések sem kompenzálja Orbán idóta ámokfutását!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
vitriol
Előbb-utóbb minden szennylap exponálja magát durbincs nevű analfabétával, a ripost sem tudott ebből kimaradni, de az értelmiség úgyis értékén kezeli a papagájkommandót.
Nessy
@vitriol: Könyörgöm, vágja már fejbe durbincsot egy tíz kilós kalapáccsal! Külön fizetnek neki, hogy az összes lapot, melyek újságnak nem nevezhetők, ide linkeli! Meg tudom érteni, amikor cikkírók zöme anonim kíván maradni, és nem írja oda a nevét! Még a legbigottabb illiberális egyed is időnként szégyelli a sok baromságot, amit leír.
csagyi
Lassan átveszik az egész komment oldalt a qvák és a durbincsok..
szegfue
@durbincs: Ön egy szerencsétlen hülye... és ugy is kezelem!
Sámannus
@durbincs: Á! Te örülsz csak, ha belé szarnak a ventilátorba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.