Maszkos ismeretlenek füstbombával támadtak az SZFE-re – retteg a szélsőbalos ATV, de már megírta az Index meg a HVG is. Magyarul a bűncselekményt folytató anarchistákat zavarja, hogy egyeseket zavar a tevékenységük. Ezek annyira aljasak, hogy már nem is fogják fel, hogy mit nyilatkoznak. Ezek szerint az, hogy elfoglalnak egy közintézményt az rendben van, nincs semmi kivetnivaló. Beszarás, de komolyan…Tegnap megírtuk, hogy mi történt. Hazafiak megunták a szélsőbaloldali anarchisták vergődését és üzentek nekik a helyszínen. Hetek óta tematizálja a közbeszédet a Színház-és Filmművészeti Egyetem ügye – írja az ATV. A Spirit Show vendége Karsai György, az SZFE egyetemi tanára volt, aki elmondta, hogy konfliktus odáig fajult, hogy tegnap este ismeretlenek füstbombával támadtak a Színműre. “Elfoglalni, tönkretenni, bedarálni – ez a hatalom természete, de mi küzdeni fogunk” – mondta Karsai György, megjegyezve, hogy egészen eldurvult a helyzet. Az egyetemi tanár a Spirit Showban...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@durbincs: Kuss!
@Shikari: Látom, büszkén hodrdod a horogkeresztet!:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Öt ország rektori konferenciája sürgeti a kormányt, hogy állítsa vissza az SZFE autonómiáját:
444.hu/2020/09/22/ot-orszag-rektori-konferenciaja-surgeti-a-kormanyt-hogy-allitsa-vissza-az-szfe-autonomiajat
A vadak, halak, schikari fociba sem rúghatnak, csak a blab-blab-blab hápogás.
silber13
@durbincs: Kuss!
@Shikari: Látom, büszkén hodrdod a horogkeresztet!:-)))
kokopelli
@silber13: ...már maga az "anarchiában megzavarni" egy nagy baromság! (;-))
jesz
hallom a rádióban, hogy egy (száj)hős tanár harcosan kiáll a sztrájk mellett...oszt tessék mondani professzorkám, a végzős diákokkal, de a többivel is mi lesz? kitől kapnak jegyet? mire föl? Sokáig szarakodnak, simán bukják a félévet. Csak a diákokkal lesz kibaszva, de azokkal nagyon...nem akad ember, aki felvilágosítaná őket? ezen a bulin csak a szarkeverők nyernek, a diákok simán szopórollereznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.