A közlemény így szól, amit változtatások nélkül teszünk közzé: Azt szeretném mondani,hogy elmentek ti a jó kurva anyátokba! Bács-megyében,Dunapatajon 12-13 ember jött össze. Abból 7,akik közel 80 évesek voltak,hazamentek. Mi,öten felmentünk a Blahára. Egy idősebb házaspár,közel a hetvenhez. Meg mi,hárman,”fiatalok”. De amit ott láttunk… Azt kell mondanom,elmentek ti a jó kurva anyátokba! Én szabadságot vettem ki még hétfőre is,hátha elvisznek a sünök. Nem vittek. Jót röhögtek rajtunk. Először Dunapatajon,a Bács-Kiskun megyei gyülekezőhelyen. Ahol kb. tizenketten voltunk. Ekkor gondoltam először,hogy elmentek ti a jó kurva anyátokba! Aztán úgy gondoltuk,megkeressük a keménymagot. Felmentünk Pestre a Blahára. Ott néztünk szembe másodjára a szomorú tényekkel. Hogy magunk vagyunk. Ott jutott eszembe újra,hogy basszátok ti meg a jó kurva anyátokat! Bassza meg mindenki a jó kurva anyját! Mocskos buzi fotelforradalmárok! Egy dolog vígasztal. Nekem “jó” munkahelyem...

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

creativehun
@durbincs: Ha magadat lájkolod...az már a legalja...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
Régen is volt Covid ? csak melegek nem ?
csak úgy....
@durbincs: a fideszes mesterséges intelligencia prototipusa?
Horizont
@durbincs: Kussoljál bérköcsög. Mi van mára szabadságot kaptál görénykém??
durbincs
@Horizont: Maga Rózsós Ótvar férfi ,a bérköcsög ,a csámpás piros tusárkújában+ sárga-körömgombás-lábujjaival ? azt itt pampog ?
Horizont
@durbincs: Mi van csak másolgatni tudsz faszparasztkám? És rózsást akartál írni te barom? hahahaha Megtanulhatnál írni abban az egy mondatodban te görény amit ezer helyre bemásolsz te kretén.
durbincs
@Horizont: Maga Rózsós Ótvar férfi ,a bérköcsög ,a csámpás piros tusárkújában+ sárga-körömgombás-lábujjaival ? azt itt pampog ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.