A közlemény így szól, amit változtatások nélkül teszünk közzé: Azt szeretném mondani,hogy elmentek ti a jó kurva anyátokba! Bács-megyében,Dunapatajon 12-13 ember jött össze. Abból 7,akik közel 80 évesek voltak,hazamentek. Mi,öten felmentünk a Blahára. Egy idősebb házaspár,közel a hetvenhez. Meg mi,hárman,”fiatalok”. De amit ott láttunk… Azt kell mondanom,elmentek ti a jó kurva anyátokba! Én szabadságot vettem ki még hétfőre is,hátha elvisznek a sünök. Nem vittek. Jót röhögtek rajtunk. Először Dunapatajon,a Bács-Kiskun megyei gyülekezőhelyen. Ahol kb. tizenketten voltunk. Ekkor gondoltam először,hogy elmentek ti a jó kurva anyátokba! Aztán úgy gondoltuk,megkeressük a keménymagot. Felmentünk Pestre a Blahára. Ott néztünk szembe másodjára a szomorú tényekkel. Hogy magunk vagyunk. Ott jutott eszembe újra,hogy basszátok ti meg a jó kurva anyátokat! Bassza meg mindenki a jó kurva anyját! Mocskos buzi fotelforradalmárok! Egy dolog vígasztal. Nekem “jó” munkahelyem...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

creativehun
@durbincs: Ha magadat lájkolod...az már a legalja...:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@durbincs: azt szeretem benned,hogy te már nem lehetsz hülyébb!
csak úgy....
@durbincs: azt szeretem benned,hogy te már nem lehetsz hülyébb!
@Shikari: holnap mész végre dógozni? tibi a fö naplopó ?
csak úgy....
@Shikari: téged ki pénzel? csak nem a sissy ?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
creativehun
Na..kivertétek szépen egymásnak??? Nyugi...az nem számít buzulásnak..csak illiberális sex...az meg nektek úgy is nagyon megy. Közben lehet mantrázni,hogy szocál liberális,soros bérenc,gyurcsányista...gondolom ez nektek külön élvezet...persze remélem ennél bnagyobb örömötök az életben sem lesz. Szóval..hajrá nemzethy balfaszkáim..irány a turul altájos ősmagyar nemzethy sámánizmus...egy kis Trinaon feelinógbe csonmagolva..az igazi goumet hülyék kedvéért..
creativehun
@durbincs: Ha magadat lájkolod...az már a legalja...:)
csak úgy....
@creativehun: csak az lenne vele a leg nagyobb probléma!
creativehun
@durbincs: Elfelejtetted a lájkot..sürgősen pótold!
csak úgy....
@durbincs: a fideszes mesterséges intelligencia prototipusa?
Eladott Ország
Megáll a vadhajtások "hírszolgáltatása". Mióta hívjuk híreknek a minősíthetetlen, abszurd hazugságok és rágalmak tömkelegét. Szerintem már a kormányban is érzik, hogy ezek a radikális barmok, több kárt okoznak nekik mint hasznot, és elzárták a pénzcsapot.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/124283303_3403344723083540_8994875532057433073_n.png?_nc_cat=105&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=_zCloydgrpgAX89TDEX&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=3debf403536464053dedcaec2302a8e8&oe=5FCE82BD
uploads.disquscdn.com/images/0c5e643f78354d1ff9398cb4300e98e3b655d163edb44e6d9daad70eb9423c8b.gif?w=600&h=268
Ez a Bede Zsolt vadhajtások fideszes seggnyaló firkásza újabban abból él, hogy megmutatja a világnak, mekkora egy ostoba kretén. Lassan kinéz neki is egy kultur(h)ális államtitkári pozíció. Nagyon úgy fest, hogy talán a f@sz másik végére kerül ez a droid! Sietnie kell szegénynek, kevés ideje maradt a prezentációra. Esélyes hogy az orbitális túlsúlya és a koleszterinje pár éven belül elviszi ezt a nyomorult fidesz férget.
csak úgy....
@durbincs: oszt hun hagytad a kopoltyudat,te rettenet buta 1/2 hal?
téged pöcegödörbe tenyésztettek? töled büncselekménynek számít ha más eszére kérdezel,még fegyvertelenül is rablásnak számít!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.