Nem biztosítasz LMBTQ-felvilágosítást diákjaidnak? Korlátozod a külföldről kitartott civilek működését? Nem támogatod a szivárványcsaládokat? Ezek mind az új kritériumok között. A Leyen-hadüzenet után nem sokat váratott magára az Európai Parlament sem: három nappal a bizottság vezetőjének évértékelő beszéde után, a szeptember 17-i plenáris ülésen módosították a jogállamiság definícióját úgy, hogy annak lényegében egyetlen visegrádi állam se felelhessen meg. A módosításra egy lengyeleket elítélő határozat, egy maratoni hosszúságú bűnlajstrom elfogadása apropóján került sor. Az EP-képviselőknek szavazniuk kellett a vádak alapján, hogy Lengyelországban fennállnak-e még a jogállamiság feltételei, és nyilván jól megszavazták – Gyöngyösi képviselő úr hallgatólagos beleegyezésével – hogy nem. A határozat azonban annál veszélyesebb, mint elsőre gondolnánk, mert nyilván az, hogy az EP kinyilvánította, hogy szerinte Lengyelország nem jogállam, ez nem is nagy meglepetés, meg igazából...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@durbincs: Vikszeld a seggedet. Kérő van dosztig: shikari, pegero, division, hogy csak a legsnájdigabb fajcsődöröket említsem.
szegfue
@durbincs: Ön egy szerencsétlen hülye... és ugy is kezelem!
verőce21
És a művészet szabad! - de csak nekik...?
simmering73
@durbincs: Lehet párt választanod buzernyák. Shikarit javaslom neked.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.