Az amerikai elnök kibővítette a szigetország elleni szankciókat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az MTI visszavág

Az amcsi elnök tévedésből magyar képpel szélhámoskodott, a derék origo.hu az MTI-re hivatkozva fikázza egy figyelmetlen képpel

Jót röhögött a világ a napokban, hogy „A demokrata elnökjelölt, Joe Biden alkalmatlanságát hirdető videóban az ötödik másodpercnél feltűnik egy üres csarnok. A CBS amerikai hírcsatorna vette észre, hogy a kép nem egy elhagyott amerikai gyárban készült, hanem Budapesten,”!
Mos tekinthetjük visszavágásnak is, hogy az MTI nyomán többen köztük a derék origo.hu is beszámolt arről, hogy „Donald Trump tiltólistára tette a kubai szivart és a rumot”.
Amihez ezt a képet mellékelték:

(cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/2009/2020092460-years-ago-fidel-castro.jpg?w=900&h=600&t=5)
megjegyezvén: „A kubai szivar világszínvonalú, egyben fontos exportcikke az országnak / FORRÁS: AFP/GASTON DE CARDENAS”!
Amivel azért vannak némi gondok! A képen nem kubai szivarpk vannak és a kép sem Kubában készült, hanem „Talía Sintado rolls cigars at the Cuba Tobacco Co. on Calle Ocho in Miami's Little Havana neighborhood” és egy két évvel ezelőtti összeállításból származik: „US-CUBA-POLITICS-SOCIAL-HISTORY-REVOLUTION-60TH ANNIVERSARY”!!! =))
Ja és a felhasználása szigorúan engedélyhez kötött!!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.