Magyarország azonban nem fogja ezt az utat követni - tette hozzá a miniszterelnök.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Valószínűsítem Orbán is ki akar lépni a többség akarata ellenére. Remélem hamarabb repül a közéletből. Ha nem, ez lesz a veszte.
RonaGyuri
bátor??, neked a vakság bátorság!!! =))
solidedge
Valószínűsítem Orbán is ki akar lépni a többség akarata ellenére. Remélem hamarabb repül a közéletből. Ha nem, ez lesz a veszte.
simmering73
Nem is tudná elhagyni az EU-t (bár szeretné), mert abban a pillanatban összedőlne a gazdaság, mint a falusi korhadt budi.
RonaGyuri
Már 19-re is véleményes, na de 20 és félre???

Orbán a hétfői ámokfutására is rá tudott tenni egy lapáttal

A reggeli vezércikke után még nap közben is sikerült okadatolnia, hogy elmeállapota sokkal aggasztóbb, mint azt sejtettük. Azonban a mai kinyilvánításai – melyet a derék origo.hu büszkén ki is hirdetett a helyzet még a hételejeinél is rosszabb.
„Bátor döntés volt az Egyesült Királyság távozása az Európai Unióból, de Magyarország nem fogja ezt az utat követni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Reuters hírügynökségnek adott pénteki interjújában.”

illetve – hogy még nagyobb legyen a baromság
„Meggyőződésem, hogy Donald Trump fogja megnyerni a november 3-ai amerikai elnökválasztást - mondta a magyar kormányfő a Reuters brit hírügynökségnek adott pénteki interjújában.”!! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.