Volt, akit ököllel ütöttek a járdán, volt, akit fojtogattak egy villamosmegállóban, egy középkorú nőt meg összevissza rugdostak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
RonaGyuri
Ismét konkurál egymással az index és az origo

a nyáron még a Magyar Nemzet munkatársaként homorító, Szőcs László értelmez

Az index.hu főoldali kínálójában virít: „Megint szoknyát viselő francia nőkre támadtak” címmel beszámolva „több nőt is bántalmaztak, mert az elkövetők túl rövidnek találták a szoknyájukat.”. A dolgot, ahogy azt az origonál megszokhattuk, a tények erős kiszínezésével és jellemzően szélsőséges portáloktól félig-meddig átvett idézetekkel tarkítva. Persze olyan hangulatot próbálnak kelteni, hogy a fehér francia nők már nem mernek kimenni az utcára, mert a mocsok migráncsok báncsák őket. Pedig az esetek többségében muszlim családok belső ügyeiről van szó! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Szimplán hazudsz...ha az ember kicsit körbenéz a neten a videók között...valahogy igen ritkán talál migráns családok belső ügyeiről videókat...sajnos azt kell mondjam, ezek az állatok nem valók civilizált környezetbe...mielőtt azzal jönnél hogy itthon is előfordul ilyesmi.../lásd pár hete Érden/..felhívnám a figyelmedet, azt is migránsok okozták, csak az ő felmenőik valamivel régebben vetődtek Európába,mindannyiunk bánatára!!!
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: te hazudsz, s még buta is vagy, mert én csak idéztem azt amit a francia lapokban olvastam és ráadásul egy félmondatban még ez a firkász is elismerte!!! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Na ja ..idéztél egy egy lapból, ami olyanokat ír ,aminek köze nincs a valósághoz..bírom amikor ekézitek a durbincsot hogy ideollózza a kamu cikkeit...ez mennyivel jobb??,Te is tudod, sajtóban migránst ,cigányt elítélni nem lehet,mert rögtön rasszista ,fasiszta leszel..csak az emberek nyitott szemmel járnak...és látják hogy a valóságnak köze nincs a médiákban sulykoltakhoz..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.