Az Egyesült Államok és Európa kapcsolata a második világháború óta egyszer sem került annyira távol a szimbiotikus viszonytól, mint az elmúlt négy évben. Amerika természetes szövetségese a jelenlegi amerikai vezetés szemében csak egy a sok gazdasági partner és geostratégiai rivális közül, akiben most először nem az amerikai értékrend második vonalas élharcosát látják, hanem egy élősködőt, amely egyoldalúan profitál az Amerikának egyre terhesebb kapcsolatból. Az előbbi megközelítés Donald Trump elnök szemléletének kisarkított leírása volt, a demokraták ettől eltérően gondolkodnak – az EU számára ezért rendkívül nagy jelentősége van a novemberi amerikai elnökválasztásnak. A kereskedelmi háború az EU-val Trump győzelme esetén egyáltalán nem valószínűtlen forgatókönyv, és ennek hatásait itt, Magyarországon is éreznénk.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Buta műveletlen suttyó elmeháborúja

Orbánnak lételeme a háborúzás, így akár meg is kaphatja

Őfenesége a múlt héten nagyon belehózott ömlöttek belőle a nem ritkán még a megszokottnál is sokkalta nagyobb baromságok, a tömény buta paraszti okoskodások. Ezek tengerében leget sokaknak elveszett az az okfejtés, amiben arról beszélt, hogy ő Trump-nak drukkol. Egy fenét, persze ő nem így fogalmazott, nem így szokott, arról zagyvált, hogy: „Magyarországnak az az érdeke, hogy Donald Trump nyerjen az amerikai elnökválasztáson”, amihez még hozzáfűzte, hogy „bár tudja, hogy Trump nem a legjobb választás az uniónak”!
Ezen zagyválás ismeretében még külön stichet is kapnak azok az elemzések, amik azt részletezik, hogy „A kereskedelmi háború az EU-val Trump győzelme esetén egyáltalán nem valószínűtlen forgatókönyv”. Amihez hozzá lehet tenni, hogy ennek hatásait itt, Magyarországon is keményen megéreznénk.”
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.