Hogyan tesztelik a vakcinákat és mennyi idő mire elkészül egy-egy oltás? A Consumer Reports összeszedte a legfontosabb kérdéseket az oltóanyagról. Az utóbbi hónapok egyik legfontosabb kérdése, hogy mikor lesz oltóanyag a koronavírus ellen. A világ számos részén dolgoznak ezen, Anthony Fauci, az amerikai az allergológiai és fertőző betegségekkel foglalkozó intézet (National Institute of Allergy and Infectious Diseases - NIAID) igazgatója szerint pedig lehetséges, hogy 2021-re vagy akár még 2020-ban lesz biztonságos és hatékony oltóanyag - írja a Consumer Reports, az egyik legelismertebb amerikai fogyasztóvédelmi magazin.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nincs ebben semmi új

egyáltalán nem vicces, de nekem egy régi vicc, pontosabban egy kabarétréfa ugrott be

youtu.be/ZT2nm-6_Btw

Hogy mégis miről?
Anthony Fauci, a National Institute of Allergy and Infectious Diseases - NIAID igazgatója szerint a világ számos részén dolgoznak azon, hogy mielőbb legyen oltóanyag a koronavírus ellen, vannak problémák is. Elsősorban azzal, hogy aggályok merültek fel arról, hogy vajon mennyire lesz biztonságos az oltás. A teszteléseknek azt is ki kellene derítenie, hogy egy vakcina nem okoz-e egyértelmű, komoly problémákat. S persze azt is, hogy milyenek a mellékhatásai! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.